Poznáte hodinky Van Damma? :nono:
Jaké hodinky nosí VIP, (ne)znami ludia, ...
-
-
jankoxxx nosi tieto :ghee:
-
- Official Post
Parada, das mi potom autogram?? :mrgreen:
-
To se tedy divím že nepoznáte hodinky van damma? :triste1:
-
"Roman1" wrote:
To se tedy divím že nepoznáte hodinky van damma? :triste1:
..to je nejaky spevak? :cote:
-
"cretino" wrote:
..to je nejaky spevak? :cote:
...asi, nejaký Vysoký I Pristarý... :hehe: -
- Official Post
Chlapi, toto je dosť OT.. Naozaj neviem o aké hodinky ide, ale viem, že Jean Claude Van Damme mal aj svoju vlastnu značku. Tie hodinky ale nestáli za veľa. Išlo o typ hodiniek, kedy jedne kúpiš, druhé dostaneš ::d Evidentne ich nenosí.. To čo má na ruke, vyzerá zaujímavejšie.
-
"esqueleto" wrote:
Chlapi, toto je dosť OT.. Naozaj neviem o aké hodinky ide, ale viem, že Jean Claude Van Damme mal aj svoju vlastnu značku. Tie hodinky ale nestáli za veľa. Išlo o typ hodiniek, kedy jedne kúpiš, druhé dostaneš ::d Evidentne ich nenosí.. To čo má na ruke, vyzerá zaujímavejšie.
Díky za odpověd.Ani jsem nevěděl že měl svoji vlastní značku hodinek.Docela by mě zajímalo jaké značky hodinek ted nosí (snad je někdo pozná)? :super:
-
- Official Post
tie prvy vyzeraju ako nejake precackane potapky a tie druhe ma naopak... ci? :mrgreen:
-
- Official Post
Obcas kukame so zienkou taku tu pitchovinu Geissenovci a ten typek milionar ma kazdu chvilu nejake ine hodinky. No zatial sa mi nepodarilo ani jedny identifikovat... Nekukal to niekto? Chodi to v piatok 20:20 ::d
-
Ja som videl v niektorých častiach čierno-zlaté Hublot-y, ale model ti nepoviem, tá značka ma neoslovila jednak zaiste cenou, ale ani design-om
"misoo" wrote:Obcas kukame so zienkou taku tu pitchovinu Geissenovci a ten typek milionar ma kazdu chvilu nejake ine hodinky. No zatial sa mi nepodarilo ani jedny identifikovat... Nekukal to niekto? Chodi to v piatok 20:20 ::d
-
tommy ma predbehol,tiez som si vsimol,ze nosi hublot
-
-
Trefa. Moc to nekukam, ale vzdy ma na ruke AP.
-
- Official Post
Tie druhé Van Dammove hodinky vyzerajú ako niečo zdielne MB&F..
Nuž Geissen si vie vybrať.. Tiež som myslel, že nosí Hubloty..
-
- Official Post
paci sa mi ich stranka, dufam ze aj nova stranka toptime.sk bude mat hentaky jednoducho-elegantny look
-
- Official Post
"misoo" wrote:paci sa mi ich stranka, dufam ze aj nova stranka toptime.sk bude mat hentaky jednoducho-elegantny look
Akú stránku teraz myslíš? AP?
-
- Official Post
jj :super: http://www.audemarspiguet.com/
-
- Official Post
"misoo" wrote:jj :super: http://www.audemarspiguet.com/
Hej hej, aj ja plánujem niečo s jednoduchým dizajnom. Ale tej AP stránke sa to asi podobať nebude :mrgreen: Hlavný problém je najmä v kvalite fotografií, na čo majú v AP profíkov, ktorí sú priamoúmerne tomu ohodnotení. Ja môžem pracovať iba s tým, čo mám..
-
- Official Post
Jasne, urcite to bude fajn kedze uz teraz je to fajn. Staci nejako zelegantnit farby a je to :super:
-