• Ja mám hlavne stále taký vnútorný pocit, že som na ne ešte"nedozrel". Určite vieš, čo tým myslím. Možno keď budem mať 40 rokov :whistling: . A hlavne mi prídu dosť elegantné a ja sa obliekam elegantne fakt málokedy. Takže Aquaracer 500 sa zatial ku mne asi hodí viac :P . Aj keď, už som párkrát rozmýšlal že predám Tagy a kúpim Legend diver.

  • Ja mám hlavne stále taký vnútorný pocit, že som na ne ešte"nedozrel"...

    Jé, kdyby mi bylo 40, to by bylo žůžo 8) Aquáče se mi líběj víc, maj tah, taky univerzální, nemaj vnitřní lunetu, osobně bych je za LLD taky nevyměnil.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Jé, kdyby mi bylo 40, to by bylo žůžo 8) Aquáče se mi líběj víc, maj tah, taky univerzální, nemaj vnitřní lunetu, osobně bych je za LLD taky nevyměnil.

    40 budem mať až za 10 rokov, takže na LLD mám ešte čas;) Daemon, ale pokial si pamätám, tiež si jednu dobu na chronomagu rozmýšlal nad Legend divermi, alebo si to pletiem?


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

  • Ja by som nemal žiadny problém nosiť ich aj napriek tomu, že do štyridsiatky mi chýba skoro 20 rokov. Teraz sa mi ale asi viac páčia veľmi podobné Alpina Diver Heritage.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • @watchesfan v tramvaji nic jiného k vidění nebilo ...všechno ještě sedělo ve škole nebo v praci cest vinimkam...
    @Roman-Zilina radcej taku ,že krev a mliko :)
    ....@
    ... panove oprava [ viem že som nesponeul rok ] ale ten dedo mal určitě okolo70 r ..

    No teda, ja mám 67 a celkom isto sa necítim ako nejaký dedo!!! :malin1: :malin1: :malin1:

  • Ja by som nemal žiadny problém nosiť ich aj napriek tomu, že do štyridsiatky mi chýba skoro 20 rokov. Teraz sa mi ale asi viac páčia veľmi podobné Alpina Diver Heritage.

    Teraz som ich pozeral, bez tvojho postu by som ani nevedel, že má Alpina taký model...sú pekné, akurát dátumovka na mňa pôsobí rušivo-jej poloha teda. Takže asi aj v tomto prípade u mňa vyhráva LLD.

  • Jsou to úplně jiný hodinky i když podobný. LLD jsou mi blíž, Alpina mě moc nebere. Jo jednu chvíli jsem o nich uvažoval, měl jsem je na ruce, ale pak vyhrály LHC kvůli tahu, lunetě a co bych zapíral i ceně. LHC jsem sehnal...tenkrát...funglovky za 23.500,- u nás v obchodě, kdežto LLD byly nejmíň za 33 v Německu.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Tak som bol dnes na film Doctor Strange, mimo to že som sa dobre bavil som bol potešený výberom hodiniek obsadených do tohto filmu, doktor mal zaujímavú zbierku a škoda že z nej nebolo vidieť viac, aj tak v scéne kde vyberal hodinky na večer sa musel zatajiť dych každému hodinkomaniakovi, hlavnú hodinkovú úlohu si zahrali Jaeger LeCoutre Master Ultra Thin Perpetual