som sa dnes na vyjazde tak vytocil,ze som sa rozhodol zalozit toto vlakno...
...skupina turistov a volne pobehujuci pes...
ked som sa mu vyhybal,tak do zadneho kolesa mi vletel nejaky papek a odlomila sa mi pätka a rozflakal prehadzovac a teraz mam svinsky drahu kolobezku,taky pekny den to bol :pleur4:
Čo mi dnes zdvihlo tlak...
-
-
- Official Post
Si si zarobil.. Nepríjemné, ale stávajú sa aj horšie veci, napríklad taký pád z bicykla vie niekedy pekne skomplikovať život..
-
Zlomenina už tiež bola,proste mtb...
-
- Official Post
no pekne... psom sa netreba vyhybat, oni (aj ked na poslednu chvilu) vzdy uhnu
-
Keby som išiel ako prasa,tak uskacu a je všetko ok.
-
- Official Post
presne :super: :mrgreen:
-
že som si pri preinstalovani pocitaca ako som zistil,zmazal celú sériu fotiek mojich oblekoviek Longines,môžem sa hrať este raz s fotakom :nono:
-
..ze musim vratii jednej zakaznicke 130€ za predlzene vlasy, ktore si sama znicila (za frajerku) :hurt4:
-
- Official Post
To uz mas aj zanovne seika... :cote:
-
"misoo" wrote:
To uz mas aj zanovne seika... :cote:
:hehe:
..keby si vedel ake hodinky by som uz mohol mat namiesto kadernictva :] -
- Official Post
No to verim
-
dnes mi zdvihlo tlak, ze som po 200km ceste autom zapol pocitac a zistil, ze som prisiel o HDD na ktorom boli rodinne fotky za 2 roky a praca za 3 mesiace :pleur4:
-
- Official Post
Ajeje, tak to je fakt pruser.Tohoto sa bojim jak cert kriza, zlate papierove fotky!!
Pocul som o firmach co vedia zachranit nejake data z poskodenych hdd, je to dost palka, ale niekedy neni ina moznost... -
"durin" wrote:
dnes mi zdvihlo tlak, ze som po 200km ceste autom zapol pocitac a zistil, ze som prisiel o HDD na ktorom boli rodinne fotky za 2 roky a praca za 3 mesiace :pleur4:
..ide to z toho dostat aj tak - tie udaje fyzicky nezmizly, su firmy co ti to obnovia za poplatok.. ak by bol disk funkcny (a udaje vymazane), vies to cez pocitac a spravny softver vtatit.. predpokladam ale, ze nefunguje disk vobec
-
Každým zapnutím počítača a hokusmi pokusmi sa zvyšuje šanca, že dáta, ktoré na disku zostali budú prepísané. Nezapínať a odniesť niektorej špecializovanej firme s dobrými referenciami. Ale priprav sa, že to bude riadna pálka, čo si zapýtajú ...
-
znamy ma fotolab a nejaky fotograf co si u neho dava robit fotky riesil takyto problem(niekolko tisic foto) a za zachranu si vraj vypytali 50000 Sk,je to uz nejaky ten rok
ale predavam ako som kupil... -
- Official Post
Myslim ze im hlavne netreba vraviet ze ide o zivot. Mozno je to tak ze ked za nimi pride clovek napoly zruteny, tak ho skasnu smelsie ako niekoho menej smutneho Proste zachranit par fotiek, sejvy z diabla a tak...
-
Diky za rady pani, zial HDD je fyzicky poskodeny, klepu hlavicky... Viem ze fy. ako macrofer sa takymito vecami zaoberaju. Nasa firma ma partnera v Los Angeles na podobne problemy. Tieto firmy si vsak vedia spocitat na zaklade obsahu disku aku cenu maju data, t.j. zvacsa sa jedna o niekolok k EUR ako pisete
-
"durin" wrote:
Diky za rady pani, zial HDD je fyzicky poskodeny, klepu hlavicky... Viem ze fy. ako macrofer sa takymito vecami zaoberaju. Nasa firma ma partnera v Los Angeles na podobne problemy. Tieto firmy si vsak vedia spocitat na zaklade obsahu disku aku cenu maju data, t.j. zvacsa sa jedna o niekolok k EUR ako pisete
http://www.diskart.sk/, tam su normalni ludial a ceny:
Výsledok záchrany dát Faktúra Cena v EUR vrátane DPH
Dáta z pevného disku sa podarilo zachrániť Cena za službu 198,-
Dáta z pamäťovej karty / USB kľúča sa podarilo zachrániť Cena za službu 96,-
Dáta bolo možné zachrániť, vy ste sa však rozhodli inak Storno poplatok 66,-
Dáta nebolo možné zachrániť - 0,-
Dáta nebolo možné zachrániť z dôvodu predchádzajúcich zásahov do média Storno poplatok 66,- -
nedodrziavanie pravidiel...
-