Biatec Heritage - First edition (Svätopluk) - novinka
-
-
Som zvedavý........
-
Profilovka parádní, materiál ušlechtilý, to asi půjde.
-
Tak veru, zvedavy som
-
-
Ešte jeden teaser pred oficiálnym predstavením 😅
žeby GMT
?
-
žeby GMT
?
To bude datumovka.
-
-
Datumovka po obvodu přehledně označená elegantní ručkou, dobrý. Parádní oblekovky.
-
Heritage?
-
Ja len tak tipujem, ak je cislo 15 na siestej hodine tak hore bude 31ka a nie 24ka
-
Ja len tak tipujem, ak je cislo 15 na siestej hodine tak hore bude 31ka a nie 24ka
Jj, bude to datumovka
-
-
Tak to je 💣 já cejtil v kostech, že budou parádní. Zatím pro mne to nej, co jste představili👏👏👏
I celkově klobouk dolů, protože v současnosti není až tak moc značek, které od svého prvopočinu nesáhnou po nějaké té kopii. A nebo se na to nedá koukat. Vy už od prvního modelu jdete svojí velmi zajímavou cestou a k národní hrdosti přidáte i historický odkaz.
Jsem moc zvědav, co bude dál.
-
žeby chronograf ?
-
Nádherné 👌👏
-
Hneď by som ich bral, len € chýbajú.
Koľko vydrží to pozlatenie puzdra? Nebude aj verzia v oceli?
-
38 mm priemer je , žiaľ, na mňa trocha malý. Faktom ale je, že v dobách minulých boli vyrábané hodinky s menšími priemermi a napr. pánske hodinky s d = 36 mm neboli ničím výnimočným. Hodinky Svätopluk sú nádherné. Všetko je tak ako má byť na origoš hodinkách od firmy, ktorá má vlastnú cestu a víziu do budúcnosti. Ale, aby som sa len nerozplýval, mám aj takú drobnosť. Asi veľa kolegov so mnou súhlasiť nebude, no mne trocha vadí ten nápis "Heritage" na cifri. Ak už tam chceme dačo mať, skôr by som prijal niečo nám blízke. Hoci aj "Svjantopolk", čo je Svätopluk v staroslovienskej reči.
-
38, oblekovky, neblázni, ted mám skoro 60 a oblekovky 38 bych bral hned. Mrkni kolik maj moony a jsou to sportovní chrona. Tleskám velikosti 38 v tomto případě.
A v druhém odstavci, máš pravdu nesouhlasím. To co tam je je perfektní👍
Kdybych byl ze Slovenska, hned je beru, € jsou. Ale bohužel nejsem a ty emoce tam nefungujou, což je škoda.
-
.....
No predsa BIO x SWATCH .......
Takisto gratulujem!