autodromo, devon, martenero, shinola, RGM, brew, kobold, mercer, lum-tec, hamilton, bulova, timex, detroid wc ?

Dnes ma potešilo...
-
-
autodromo, devon, martenero, shinola, RGM, brew, kobold, mercer, lum-tec, hamilton, bulova, timex, detroid wc ?
Len jedna odpoveď je správna!Kto bude prvý?😉👍
-
hamilton
-
hamilton
Samá voda 👍
-
už sa s tebou nehrám
-
Tak ešte počkáme,máme málo zúčastnených....alebo ešte jednu nápovedu,ale poslednú?
-
Tak ešte počkáme,máme málo zúčastnených....alebo ešte jednu nápovedu,ale poslednú?
No napovedaj, nehojdaj
-
Díler je z obce Rožňavské Bystré...
Teraz už je to asi jasné však?
-
marathon odpovědí
-
-
LUM-TEC jediný rozdiel
-
LUM-TEC jediný rozdiel
-
Áno!👍😀
Ná šak pjekné sú, pjekne sis vybral 👍
-
Ja som mal včera trochu rušný deň a k balíkom som sa dostal až poobede. No a keďže manželka je teraz čiastočne imobilná, musím ju trocha obskakovať, 🙂nemal som čas rozbaliť ten druhý... Prišiel nečakane rýchlo, lebo som objednával v utorok či v stredu ale DHL je rýchla ako Chip & Deil dohromady a tak včera večer už bol v schránke.
Je zo Slovenska, uhadne niekto aké sú to⏲️?
Tak skúsim:
Podľa tej ikonky čo si dával pred otáznik to bude niečo rýchle, takže antigén testy od Igora M.?????
-
No O.K.
Ďalšie príspevky som nečítal.
Inak gratula, máš dobrý vkus. Pekné sú to tik-taky... A tie PANTOR tiež peknúčke
(a to napriek tomu, že som viac na pilotky). Nejaké fotečky by si mohol nahodiť keď ich budeš mať na ruke.
-
No O.K.
Ďalšie príspevky som nečítal.
Inak gratula, máš dobrý vkus. Pekné sú to tik-taky... A tie PANTOR tiež peknúčke
(a to napriek tomu, že som viac na pilotky). Nejaké fotečky by si mohol nahodiť keď ich budeš mať na ruke.
Ďakujem. Fotky určite pribudnú👍