- Official Post
Na kickstarteri vzniklo množstvo mini hodinkových značiek. Niektoré sú zaujímavé menej, niektoré viacej. Tie čo sú pre vás zaujímavé viacej, postujte sem. To isté sa týka aj iných mikroznačiek, ktoré vás niečim zaujali.
Na kickstarteri vzniklo množstvo mini hodinkových značiek. Niektoré sú zaujímavé menej, niektoré viacej. Tie čo sú pre vás zaujímavé viacej, postujte sem. To isté sa týka aj iných mikroznačiek, ktoré vás niečim zaujali.
Zopár ďalších..
tie hranky z Tachymetrom su celkom pekne .. co je to zac mame i ich nazov ?
Nepoznám ich, myslím, že tieto konkrétne nie sú ani vyrobené a ide iba o nejaký skic.. Niekde na FB som ich videl.
Chcem dat do pozornosti znacku William L a jej hodinky. Maju velmi pekne quartz chronografy, ako aj dvoje automaticke a vsetky s nadychom vintage. A svieti im tam aj podpora od HODINKEE. William L.
@esqueleto
dik za info ..ale vizeraju fajnowo..
Tak tie oceľové chroná s čiernym cifrom od Wiliam L. sú neskutočné, škoda že mám dočasne stop stav.
Odoslané z SM-N9005 pomocou Tapatalku
Mne sa tiez tie cierne pacia najviac a este cierne s ciernym puzdrom.
určite sem patria hodinky STUCKX, aj keď sa tu o nich už hovorilo. Bullky sú ako mechaquartz od seika , alebo niekde som čítal, že aj 7750 a 1000 metrové RocK-y sú s ETA 2824
Ja som sa naposledy zo sveta micro brandov zahľadel do AEVIG. Najmä potápky mi nedajú spávať.
A co toto? Za mna super.
Tie cierne chrona William L. su uzasne!!! Teda az na to umiestnenie datumovky, ale asi by som sa obetoval a zvykol si...
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
parádička všetky, ale u mňa by vyhral super-compressor od AEVIG, neskutočne ma priťahuje tento typ hodín.
Melbourne zlaté púzdro a biely ciferník Asi nebudem spávať ani ja
(teraz na nočnej určite nie)
pár kúskov
nieco odomna
Nemôžem si pomôcť, ale väčšina modelov týchto mikro značiek na Kickstarteri mi príde taká, že chce zaujať za každú cenu, ale nájde sa aj tu zopár zaujímavých kúskov, akurát ma ešte žiadny nezaujal natoľko, aby som si ho aj kúpil. Vždy sa nájde niečo čo mi vadí.
Rozgon, to fakt je Blancpain s turbom na kickstarteri? Mikcro brand ako vyšitý
Ja mam v maily uz asi tyzden fakturu na Valkyr, ale stale som sa nedokopal k tomu ju uhradit.