Čo máte dnes na ruke (hodinky)?
-
-
-
Mojim snom je mať hodinky s hviezdou… tak ju mám zatiaľ aspoň na spodku
[/attach]
Tady máš hvězdu na cifru a rovnou 5×. Kam se hrabe Zenith s jednou🤣
-
-
-
-
Tie s jednou hviezdou
Tak tieto su na jednicku s hviezdickou . Tu som ochotny zacat prehodnocovat svoj postoj k patcipej hviezde .
-
-
Od včera majú naše hodinky nové bývanie. Nezvyknem sa chváliť, ale dobre sa na tento “podnos” pozerá vždy keď idem okolo. Ak chcete podporiť moje hobby a máte radi kožu, vedel by som Vám niečo vyrobiť.
Ja ako prvý chcem podporiť tvoje hobby.... ber to prosím ako objednávku. Na detailoch sa určite dohodneme.
-
-
-
-
-
Od včera majú naše hodinky nové bývanie. Nezvyknem sa chváliť, ale dobre sa na tento “podnos” pozerá vždy keď idem okolo. Ak chcete podporiť moje hobby a máte radi kožu, vedel by som Vám niečo vyrobiť.
Pekne hobby a pekna praca. Sorry ale musim si trochu zamudrovat… hodinky na tahu by som tam takto nedaval. Za par mesiacov budes mat na dynkach vyrazne skrabance. Nezda sa to ale ten kontakt dynka a spony zanecha stopy pomerne rycho. Hovorim z vlastnej skusenosti…
-
Pekne hobby a pekna praca. Sorry ale musim si trochu zamudrovat… hodinky na tahu by som tam takto nedaval. Za par mesiacov budes mat na dynkach vyrazne skrabance. Nezda sa to ale ten kontakt dynka a spony zanecha stopy pomerne rycho. Hovorim z vlastnej skusenosti…
… treba dať medzi dynko a sponu manželkine hodziny … 😎
-
Veru máš pravdu, zopár vlásočníc tam je. Mám niekoľko možnosti skladovania hodiniek, ale žiadna mi nevyhovuje úplne.
-
-
Box mám taký lacný od svokra z Lidlu a nepáči sa mi. Hlavne je to koženka čo ma irituje, takže ho nevyužívam.
-
Hej ten mam aj ja na chalupe… je to hroza. Mozem odporucit Wolf… mam od nich dva uz 4-5 rokov a som nadmieru spokojny… https://www.wolf1834.com/heritage-5-piece-watch-box#93=276
-
Tak najlepsie je v boxe. Ja som od drahej dostal na vianoce takyto bazmeg. Najprv som bol skepticky ale celkom som si to oblubil…
Dobra vec, ale trochu by mi vadili tie kovové okraje.
-