ArtyA Unique Pieces

  • Díky soutěži na Hodinkomanii, se nám s partnerkou dostaly do ruky lístky na SEW v Brně (za které ještě jednou mnohokrát děkuji) a proto je zde první web, kam dám pár cvaků ze setkání s Yvanem Arpou - osobností, kterou je opravdu fajn "zažít".
    Co na tom, že se hodinky nechávají vyladit bleskem, nebo se ciferník skládá z motýlích křídel, autorovy krve, nábojnic, kulek, čehokoliv.. Každý z jeho kousků má příběh, emoci, prostě něco navíc a ještě je vyšperkován na maximum. To se nedá zachytit za půl hodiny s foťákem na výstavišti..
    doporučuji http://artya.luxuryartpieces.com/ nebo naživo na SEW Brno, enjoy ;)

  • Zaujímavé kúsky. Fotky podľa mňa nedokážu zachytiť plnú krásu takýchto hodiniek. Ak si ich chce človek naozaj vychutnať, tak ich musí vidieť naživo a držať v rukách. :amen:

  • no držal som v rukách včera všetky (aj som sa odfotil s hosteskami tej značky ::d ) ale tie hodinky v ruke a na živo pôsobia ako keby majú cenovku dosť nižšie. Sú zaujímavé aj všetko ale keby si mám tipnúť cenu tak poviem max 1500 a nie tie pálky čo za to pýtali :D

  • Ja sa bohužial takémuto umeniu nerozumiem, nič mi to nehovorí a na obrázkoch (ktoré sú velmi kvalitné) to pre mňa vyzerá ako z tržnice, nenosil by som to, ani keby som to dostal zadarmo a nieto ešte aby som za to platil, ale určite sa nájdu ludia s pokročilejším umeleckým cítením ako mám ja, ktorí si také niečo kúpia.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • Na mňa pán Arpa pôsobil viac ako umelec ako hodinár. Mal som dojem, že by bolo jedno či by maľoval obrazy alebo niečo iné. No on si vybral hodinárčinu.. Keď mi ukazoval video, ako sa rodili hodinky, ktorých púzdro vyformoval elektrický prúd, tak som neveril vlastným očiam.

    Ak si to chcete pozrieť, tu je video:

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Na videu je jeho asistent a tým by som veru nechcel byť :mrgreen: Elektrina dosahovala miestami až 1 milón voltov.. Pán Arpa mi povedal, že najprv si tie púzdra robil on sám. Že prvýkrát mal na sebe normálne bavlnené tričko avšak to začalo horieť.. :) No povedzte, nie je toto unikát?

  • Trochu oživím vlákno dám to sem. Špecialita tohto roku ArtyA Arabesque Tourbillon a ukážka rytia do títánu (to musela byť makačka). Zaujímavé, ako nejaké knieža na zámku si ich na ruke viem predstaviť :mrgreen:

  • Jen zopakuji svůj názor:
    Ideální pro provázejícího majitele po svém zámku ukazujícího rukou (hodinky) na vystavené skvosty soukromé sbírky.
    Pěkná práce.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1