Ani sa jej nedivím, hneď by som si dal
Nase umenie navarit :)
-
-
Ešte ostalo, dojdi, len zemáky dovarím a je to :mrgreen:
A fakt mi to vyšlo megasuprovo, sám seba musím pochváliť nech si to vlastné ego pomastím troška... -
po dlhom case za sporakom
Cibulove Kruzky v pivnom cesticku
-
Nič pre vegetariánov a rozmaznané jazýčky :mrgreen:
Potrebujeme: 4ks paprčky zo svine, 2ks chvosty z brava, 2ks riadne mäsité koleno, koreňová zeleniny, voda, cesnak, soľ, korenie, bobkový list a obrovský hrniec.
Varíme cca 4 hodiny na miernom ohni. Oberieme mäso, nadrobno pokrájame mäsko, kože a zeleninu, rozdelíme do misiek, zalejeme vývarom, necháme odstáť kým sadne a ľaľa, v pondelok na obed máme HUSPENINU.
(upgrade pre ženy: môžme pridať libové masko kuracie, morčacie, klobásku, údené a to dáme namiesto chrupaviek či koží do ženských porcií :mrgreen: )
Jedno mínus to má - v robote si nemôžem dať k tomu kopec cibule
Dobrú chuť. -
recept dobrý :super:
ale ja huspeninu od malička neznášam - a to nie som vegetarián ani omylom. -
Jasné, beriem, že to je u mnohých takto, ja zas od malička ako sa sviňa chovala o starých rodičov toto môžem. Je to na kĺby ako stvorené, čistý kolagén ochutený mäsom :mrgreen:
-
Kočenina znie lepšie :mrgreen:
-
Dnes som tiež niečo kuchtil, francúzsky cibuľový koláč...
-
-
S dcerou sme piekli tortu k manzelkinym narodeninam.
[/attach]
Paráda, šikulové, hned bych si dal
-
-
Neviem či sa to dá považovať za varenie, ale dám to sem. Odporúčam tento liek všeliek. Domáca Zázvorovica (hej, hej, zase JA a zase nejaký chlast, len do mňa :mrgreen: ).
Navrstvíme: 2ks citróny na plátky, 150g zázvoru nastrúhať, 150g medu + 0,7l vodky alebo domácej. Tri dni necháme v chlade a scedíme. NA ZDRAVIE. (srr za fotky, rodina spala ja som čaroval )Po dlhom asi dvojmesacnom rozhodovani som sa konecne dostal k opatovnej realizacii. Dnes som zalozil trojitu davku. Dakujem za recept - je to vinikajuce.
-