• "andrej" wrote:

    zdravim, mohli by ste mi poradit neviem si vybrat ci automat alebo mechanicke pilotky , co je lepsie?

    Ručný náťah je klasika pre pilotky. Musí si človek zvyknúť na rituál naťahovania každý deň, ale inak si myslím, že to k pilotkám ide viac. Však tam máš krásnu veľkú korunku s ktorou je naťahovanie pôžitok :ghee: Ak sa ti s tým nechce zapodievať, tak si objednaj automaty. Sú užívateľsky trochu pohodlnejšie.

  • a este by som sa chcel spytat ako je to zo zarukou na hodinky kupene v top time, a co su to pre nich autorizovane servisi , ak mate uz skusenost ...vdaka ;) :cote:

  • Asi bude najvhodnejšie, keď odpoviem za Toptime ja :)

    Je to jednoduché. Ako autorizovaný predajca pri predaji hodiniek vyplním a opečiatkujem záručnú kartičku a tým pádom budeš mať platnú medzinárodnú záruku. Znamená to, že v prípade poruchy môžeš hodinky reklamovať u mňa alebo aj priamo u výrobcu v Nemecku (ostatní autorizovaní predajcovia by to mali teoreticky tiež akceptovať, ale myslím, že ťa vo väčšine prípadov odmietnu, keďže nič na hodinkách nezarobili a s reklamáciou by mali spojené náklady). Väčšina zákazníkov ich zašle mne a ja už reklamáciu vybavím. Navyše poskytujem 3 ročnú záruku, teda jeden rok nad rámec zákona. V prípade, že sa hodinky pokazia v treťom roku, zvyknem ich nechať bezplatne opraviť u môjho hodinára. Ak by si ale stále preferoval radšej to riešiť cez výrobcu, aj to sa dá, ale to už bude za poplatok.

  • podla mňa nadštandart TopTime 3roky!!! pri pomyslení že 80% kupujucich sa o hodinky nestará a len ich nosí. A nedopraje im štandartné služby ;) nejaky ten salon krásy za pár €...

  • Zdravim, musim sa prvym svojim prispevkom hned pochvalit, ze som si dnes objednal Stajny Nav B 44 s rucnym natahom.. Len sa troska obavam tej velkosti 44, ci to na moje zapastie (17 cm) nebude troska moc..

    In vino veritas, in pivo TAKY...
    Menej je niekedy viac, ale viac je VŽDY viac!!!

  • No, zatial co mam kukacky, tak su vacsinou 42.. Ale zase mam aj Gecka a tie su velka, ale zas nie sj placate, takzevyzeraju vpohode.. Nuz, uvidime, ako to bude vyzerat na pazure..

    In vino veritas, in pivo TAKY...
    Menej je niekedy viac, ale viac je VŽDY viac!!!

  • velkost je relativna velicina :) niekto rad vacsie, aby mohol v krcme machrovat a niekto chce mat hodinky, o ktorych nebude vediet po cely den a bude kvoli presnemu casu vytahovat mobil, lebo na ten prtavy cifernik poriadne nevidi ;)

    tak ci tak, budes podla mna spokojny, lebo ako uz bolo spomenute, pilotky maju byt velke, dokonca monstrozne, aby si aj uprostred noci pri pozorovani nizkych preletov v okoli mohol odcitat ten spravny cas :]

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • No, neskutocne sa na ne tesim, len dufam, ze dojdu skor ako o tie dva mesiace..

    In vino veritas, in pivo TAKY...
    Menej je niekedy viac, ale viac je VŽDY viac!!!

    • Official Post

    pilotky maju byt velke, a pokial si zvyknuty na velke Gcka, tak pohoda. a ak by ti predsa len zacali vadit, tak neni problem ich predat a ist do niecoho mensieho, archimedky, military atd... ;) urcite si chybu nespravil, pilotky od steinhartu su povinnou jazdou kazdeho hodinkomaniaka, vela z nas ich uz malo :)

  • Chlapi, no taak, to mi nerobte s tymi fotkami, kto to ma potom vydrzat tie dva mesiace.. :(

    In vino veritas, in pivo TAKY...
    Menej je niekedy viac, ale viac je VŽDY viac!!!

  • ...aby si aj uprostred noci pri pozorovani nizkych preletov v okoli mohol odcitat ten spravny cas :]

    ved toto! :) hlavne tie nizke prelety pri vysokých rýchlostiach a násobkoch pretazenia :) sice tie vysoke G-čka Ti trochu "rozhodia" kaliber ale po pristati ich opät doladis/nastavis a ides na jedno chladene do "O-Club-u" :) (Officers Club)

  • Tak mi predajca oznamil, ze by hodinky mohli dorazit v priebehu buduceho tyzdna :) Tesim sa ako maly Jarda ::d

    In vino veritas, in pivo TAKY...
    Menej je niekedy viac, ale viac je VŽDY viac!!!