Zopár zákulisných informácií..

  • Práve som dotelefonoval s Günterom a myslím, že sa máme na čo tešiť! Aktuálne ich zamestnáva hlavne stavba novej office budovy do ktorej sa začiatkom budúceho roka sťahujú. Odraziť by sa to malo na rýchlosti vybavovania objednávok, pretože budú mať väčšie priestory a namiesto 4 pracovníkov by sa teraz mali odosielaniu zásielok venovať 6-ti..

    To čo je ale podstatné sú pre nás hodinky.. Budúci týždeň by mali uverejniť nový inhouse strojček s názvom ST5! :ghee: Nový potápačský model.. bude to homage..
    A čoskoro príde aj ďalšia limitka k 10 výročiu firmy - Nav B Chrono..

    Tento rok bol chudobnejší na novinky práve pre ich sťahovanie, avšak budúci rok by mali vydávať nový model zhruba každý mesiac :)

    Čo je ešte zaujímavé, že Soprod nahradí ETA strojčeky iba z časti. Najväčší problém majú totiž s dodávkami ETA 2893 a 2824 ale Valjouxy 7750 vraj nie sú ohrozené, s tými vraj problém nie je a nebude. Aj napriek tomu, že ETA by im mala znížiť dodávky o ďalších 30 % budúci rok, Günter tvrdí, že to jeho spoločnosť neohrozí, pretože už má viac menej iné alternatívy..

    Škoda, že Vám nemôžem povedať viac a poslať fotky nových modelov.. Save your money - máte sa na čo tešiť :)

  • Steinhart ako znacku s celym ich pribehom mam rad, mal som od nich kopec kuskov a musim povedat, ze sa z tejto informacie uprimne tesim..

    inak, ako tak nad tym premyslam, klasicke potapky asi nemam ziadne momentalne :rouge: :hehe:

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • to kibi: teraz je to zle načasované, ale neskôr niečo znovu poriešime ;)
    to zefross: tvoje budú určite ešte s ETOU. Mimochodom, Soprod je drahší zhruba o 120 €, takže všetky hodinky s ním zákonite zdražejú, ale podľa vyjadrenia by mali zdražieť iba o skutočnú nákupnú cenu! Zhruba do dvoch - troch týždňov by som mal dostať tie tvoje ;)
    to cretino: ty si nestihneš tie hodinky ani užiť, jedne na ceste a už špekuluješ nad druhými ::d

  • tak vies ako to je, pokial by islo o pekne velke (47+) potapky, tak je tazke odolat.. obavam sa vsak, ze jednu z tychto dvoch podmienok nebudu tieto pekne potapky splnat :hehe:

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • aj som si tak nejako myslel, ze budu mensie. tie Dievas by mohli byt zaujimave, ale ja mam akosi poslednu dobu fobiu z hodiniek mensich, ako 47mm.. viac menej aj Navitimery idu kvoli tomu z domu, oproti tymto ostatnym co mam mi pridu male :]

    som ale moc zvedavy na tie novinky, rad si pozriem nove pekne hodinky :super:

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • Díky za info...

    Jsem zvědavej jaká bude limitka Nav.B-Uhr Chrono k 10tému výročí značky.

    Muj Tip : bronzová case

    Rolex & Omega & Steinhart & Prim

  • "esqueleto" wrote:

    Malo by ísť o oceľ ;)

    Hmm... Raději začnu šetřit a snad tam půjde dát i ten novej strojek ST5 :)

    Rolex & Omega & Steinhart & Prim

  • "esqueleto" wrote:

    ...Najväčší problém majú totiž s dodávkami ETA 2893 a 2824 ale Valjouxy 7750 vraj nie sú ohrozené, s tými vraj problém nie je a nebude. Aj napriek tomu, že ETA by im mala znížiť dodávky o ďalších 30 % budúci rok, Günter tvrdí, že to jeho spoločnosť neohrozí, pretože už má viac menej iné alternatívy..

    Len pre tú zaujímavosť by som rád vedel ako je na tom Unitas... Ich výrobu už tiež realizuje ETA, odkedy ho kúpila... Týka sa toto obmedzenie aj Unitasov?