• Tak ktore by ste vybrali pani? 11

    1. Zelene (4) 36%
    2. Sede (7) 64%

    Narazil som nedavno na hodinky, ktore ma zaujali za poslednu dobu najviac a premyslam ze by som to mozno aj skusil :)

    Momentalne mam fakt trable rozhodnut, ktoru farbu asi tak zvolit. Laka ma zelena bo aj na Stajnoch aj na Panerai v bronze to posbi akosi pekne a ucelene. Sedy cifernik s brusom vyzera zase plasticky a neokukane. Co myslite, ktore??

  • realne fotky este niesu. bude to v podstate limitovana edicia (kazda farba 100 kusov) a bojim sa ze hned po tom ako sa objavia live fotky tak bude za par minut vypredane. musim sa rozhodnut skor :)

    u mna je to zatial 50:50

  • imho trochu drahe za miyotu.
    ale vyzeraju pekne, priklanam sa za zelene.

    Breitling Super Avenger / Breitling SuperOcean Heritage Chrono / Steinhart Aviation Chronograph / G-Shock GW-A1100 / Sea-Gull Chinese Military / G.Gerlach Otago

  • neviem begi.. su o stovku drahsie ako Archimede Pilot Bronze, ale maju vypukle sklicko s AR, WR300, vystupenu hodinovu indexaciu na ciferniku a podla specifikacie je myiota velmi slusny super pre etu..

  • Janko, ja by som asi zvolil hnedú variantu. Nie je možno na prvý pohľad taká zaujímavá ako zelená, ale je tiež nie úplne bežná a hlavne sa mi veľmi hodí k tomu bronzovému púzdru a samozrejme by skvele ladila k takému remeňu ako je na živých fotkách toho púzdra.

  • "jankoxxx" wrote:

    neviem begi.. su o stovku drahsie ako Archimede Pilot Bronze, ale maju vypukle sklicko s AR, WR300, vystupenu hodinovu indexaciu na ciferniku a podla specifikacie je myiota velmi slusny super pre etu..

    mas pravdu, pozrel som sa na to velmi predpojato. navyse ako pozeram je to uz ta novsia miyota. este mi uslo, ze si pisal ze to budu kusovo obmedzene limitky. to tomu dava dalsi rozmer :super:

    Breitling Super Avenger / Breitling SuperOcean Heritage Chrono / Steinhart Aviation Chronograph / G-Shock GW-A1100 / Sea-Gull Chinese Military / G.Gerlach Otago

  • v poho bagi. cenu v tomto pripade urcuje hlavne bronzove puzdro. bez neho by to bolo urcite lacnejsie. s tou limitkou som to mozno prehnal. prva varka bude obsahovat 300 kusov, 100 v kazdej farbe. ak to bude uspech a nebude problem s dodavkou materialu a vyrobou tak budu nasledovat aj dalsie kusy... ale to je vo hviezdach.

  • misoo: tak keby z mojho cteneho pozadia lezu bankovky tak by som presne tak ako to popisuje spostupoval :P

    cretino: z outsidera sa stava favorit, hneda ma zacala dost lakat.. je pravda ze tym helsonom som velmi pozornost nevenoval bo boli moc velke aby som sa realne o ne zaujimal..

  • Tuším si budeš musieť zasa nájsť dôvod na cestu do BA a zorganizovať ďalší zraz, aby si si ich teda mohol pozrieť poriadne :). Za seba poviem, že tie Helsony sú parádne a tá hnedá im sekne, ja som si ich pozrel, aj keď by som ich mohol používať iba ako stolný budík, alebo nástenné hodiny :).