YouTube kanál HODINKOMANIA

  • Tak ďakujem všetkým, ktorí by boli ochotní poskytnúť hodinky na točenie, ešte vás poprosím o nejaký čas, kým sa spamätám z toho, že sa nejakým zvláštnym spôsobom fotenie a filmovanie všeličoho stalo mojou druhou (alebo treťou) prácou, musím nájsť nejaký workflow a pustím sa do toho.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • Za mňa OBROVSKÝ palec hore, táto družná debata, pomoc a radosť mi naozaj prospela. Bodaj by sme to dotiahli čo najďalej.

    Je to fajn pocit, takejto spolupatričnosti.

    Ja moc čo poskytnúť nemám, ale rád pomôžem ako bude potrebné. :super:

  • Hej áno to je super nápad :super: Spartan bude točiť a mapo nám bude kupovať "materiál" teda hodinky na točenie..... :malin1::malin1::malin1: po lordsoftovi som narade ja! mapo

  • Parádny nápad chalani, opýtam sa ženy čo ona na to, predsa len som malý pán na takéto rozhodnutia :mrgreen: ale už dopredu asi viem odpoveď...

    Moja záľuba bohužiaľ nie je jej záľuba.

  • Tento týždeň som plánoval spraviť aspoň nejakú prácu na videách pre tento nový kanál, bohužiaľ sa mi to nepodarí, čo ma mrzí, mám strašne veľa práce s mojou druhou "filmárskou" operáciou, pokúsim sa budúci týždeň, ak sa mi nejako podarí zorganizovať čas.

    Mohol by som spraviť slovenské verzie posledných dvoch videí, ktoré som spravil (staršie boli bohužiaľ robené v inom programe, takže by to bolo obtiažnejšie), ale myslím, že ako prvé videá by boli lepšie nejaké štandardné recenzie a až potom porovnávacie a podobne.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

    • Official Post

    Nič sa nedeje samozrejme. Je to tvoja dobrá vôľa spraviť niečo naviac a vážime si to :) Prikláňam sa k tvojmu názoru a pokiaľ budeš niečo potrebovať určite daj vedieť :)

  • Link

    Aky je vas nazor na toto? Vseobecne na turbilion a Prometheus od ERA?

  • ahojte, v maďarsku maju dvaja mladi chalani super vlog s nazvom, oszinten orakrol.

    Podla tohto formatu by ste sa mohli inšpirovať.

    Sú to dvaja chalani , Viktor s kronometer.hu a David Brenan z A blog to Watch.

    Viktor je viac tradičný, slušný chalan a má taký klasický pohlad na veci a aj vkus.

    A David je divočák čo miluje hi-tech veci a vie oceniť nadprácu značiek a teda vie aj znosiť značky za nelogické riešenia. Je brutálne scestovaný abol v milion hodinových závodoch osobne ako aj na výstavách.

    Nehovoriac o tom , že majú technologicķú časť hodinárstva zmáknutú naporiadok a nikdy nehovoria bludy. Do rozhovoru vkladaju fotky a videa aby podčiarkli hovorený význam slova.

    Informujú od počiatkov a histórie fachu, až po názvoslovie hodinárstva a majú široký rozsah tém, od Hublotov, po Vostok, Poljot až po Urwerk. Vedia pochváliť aj lacnejšie značky a teda motivovať ludí ich kupovať a nebáť sa.

    Zrejme majú šikovný tím za sebou bo vela častí je sponzorovaných a vela krát sú aj v predajni a odtial ide vlog (Breitling, Seiko,..).

    Je dobré si pozrieť na začiatok tieto ich video, to by bola dobrá inšpirácia a štart pre tvorbu dobrých videí aj pre SK obecenstvo. Cheers

  • mne sa páči keď sú tie videá namakané ale myslím, že nemusíme riešiť až takto, možno by stačilo keby každý z nás spraví raz za čas nejakú videorecenziu svojich hodiniek s komentárom a môžeme to dávať na spoločný youtube kanál. Technicky to môže byť rôzne, nie každý má super foťák či kameru. Niektorí youtuberi nahrávajú tietohodinkové videá na mobily a vyzerá to úplne ok. Ja by som do takého niečoho šiel, aj keď by to najprv bolo trochu šmatlavé, ale treba nejak začať :D

  • treba nájsť človeka na ktorého sa dobre pozerá a vie o hodinkách dosť a od toho sa odraziť, ten človek by si mohol volať ku sebe zaujímavých hostí a baviť sa s nimi o hodinkách... toto je podľa mňa dobrá cesta, ktorou by ste sa mohli vydať. Treba ludí v prvom rade učiť o hodinárstve a nahnať im hlad po kúpe a rozšíriť vedomosti a lásku ku veci. Musí to byť vtipné, niečím zaujímavé a náučné. :)

  • Ahojte vospolok skúšam robiť videá o hodinkách učím sa od piky ako na to zatiaľ som spravil dve videá mrknite sa prosím na môj Youtube kanál WOTCH CLUB budem vďační za spätnú väzbu určite je čo zlepšovať sám nie som úplne spokojný, ale začať nejako trebalo :)

    ďakujem

    Wotch Club. - YouTube