Každý z nás vidí denne pri surfovaní internetom spústu hodiniek, pri ktorých si povie " mohli by byť ". A práve sem také hodinky patria. Keď bude pritom aj pár slov prečo, o to lepšie :ghee:
Foto hodiniek z " webu "
-
-
Ty si na tie vintazky veru, pekny vyber. Gigandet som vcul nedavno pozeral, maju zaujimave modely. Tie cervene Zenitky, okamzite, hlavne kvoli tvaru puzdra. :super:
-
všetky sú cool. Mňa očarili meister anker :super:
-
- Official Post
chalani čo je toto zač ? poznáte to niekto ? lebo vyzerá to fajn, hlavne tie bronzové s indexami.
-
Kukni nejpanskehodinky.cz abo amazon
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
-
- Official Post
ok, čiže je to niečo ako parnis ? ruky preč ?
-
Asi Parnis nie, len podobného pôvodu. Je tam miyota a 200 wr. Úsudok si musíš urobiť sám. Ľudia majú aj horšie hodinky. Ja sám čakám jedni číny a vôbec nemám výčitky
-
chalani čo je toto zač ? poznáte to niekto ? lebo vyzerá to fajn, hlavne tie bronzové s indexami.
Podla mna ok, akurat, ze "bronz" je len nejaka PVD uprava. Takze vlastne nie moc ok Poobzeraj sa asi radsej po Armide, co ma +- rovnake puzdro aj indexy aj vsetko a je echt mosadzna/bronzova.
Edit: ale ak by si bral ocelove, nevidim dovod preco nie.. Z CZ to bude s 2r zarukou a to uz budu aj tak davno u niekoho ineho
-
Hej, púzdro je oceľové s PVD - aspon mu nebudú plesnivieť
-
Co ja viem, radsej plesnivy bronz ako poskriabane PVD Osobne sa mi prave ta oxidacia mosadze/bronzu paci. Este aj Geckota tusim imituje stary bronz..
-
- Official Post
oki ďakujem za rady :super:
-
Jen kousek od bronzu je měď a já jsem stará škola, nic alergenního nebo dokonce jedovatýho mi dobrovolně na ruku nesmí, sajrajtu je kolem až až. O tom svědčí i fakt, že se na takový hodinky většinou dává ocelový dýnko, nebo průhled, tky titan a výrobci přiznávají proč. Ke značce, jestli se nepletu, žádný zásadní výhrady, kvalita za danou cenu ok. Na odkaz mrknu až na PC
-
Jestli máš vážnější úmysly, můžu se zeptat moderátora od vedle, se kterým se osobně znám, měl sice jiný model, ale o kvalitě, přesnosti i materiálu by poreferovat mohl.
Teď se dívám na ten tvůj odkaz, tak ty bronzády mi přijdou jako podivná kovařina a ... nevím, jestli je to fotkama...ty ocelový, nějak moc stříbrný, to by znamenalo zvýšený obsah niklu, eventuelně i chromu v oceli a od toho ruce rychle pryč...tak na jinejch fotkách už to vypadá normálně.
-
-
Taky se přidám, tohle by mohly bejt moji miláááššškové:
-
- Official Post
Jestli máš vážnější úmysly, můžu se zeptat moderátora od vedle, se kterým se osobně znám, měl sice jiný model, ale o kvalitě, přesnosti i materiálu by poreferovat mohl.
Teď se dívám na ten tvůj odkaz, tak ty bronzády mi přijdou jako podivná kovařina a ... nevím, jestli je to fotkama...ty ocelový, nějak moc stříbrný, to by znamenalo zvýšený obsah niklu, eventuelně i chromu v oceli a od toho ruce rychle pryč...tak na jinejch fotkách už to vypadá normálně.kludne, za opýtanie nič nedáme. aspoň budeme múdrejší. diky :super:
-
kludne, za opýtanie nič nedáme. aspoň budeme múdrejší. diky :super:
ok, po víkendu.
-
-
- Official Post
Pozná niekto túto značku ? Zaujala ma možnosť si na ich webe (MIANG) nakonfigurovať vlastné hodinky od púzdra cez ručičky až po ciferník a remienok. Cena tiež nie je zlá. Je tu však jedno ALE. Vôbec neviem posúdiť v akej kvalite bude to čo ich poháňa.
-
Je to kaliber od seagull,používa ho napríklad Parnis alebo GGerlach a kopu iných výrobcov. Vôbec by som sa nebál
-