• Zdravím páni,

    otec (tiež hodinkomaniak) chce rozšíriť rady a pokukáva po Lum-Tec V1 http://www.toptime.sk/hodinky/lum-te…lum-tec-v1.html , určite by ich ale bral na kove, lebo kožu ani gumu on veľmi nemusí. Ako vždy ma ale najprv požiadal o radu a ja sa obraciam na vás.
    Čo hovoríte na tie hodinky?
    Aké iné v podobnom dizajne by ste ešte vedeli v danej cenovke (+/- 700€) odporúčať? Otcovi sa páčia hodinky typu U-Boat a podobne, ale pokojne odporučte hocičo čo Vás napadne. Bolo by však dobre aby to malo swiss strojček, peknú lumi, kovový naramok a nie menšie ako 42.
    Dik :)

    Longines Conquest_Tissot PRS 516_Seiko Monster_Christopher Ward C60 Trident Pro 600_Seiko SKX009_Seiko 5_Orient Blue Ray_Casio G-shock

  • No čo hodinkomaniaci? Takmer 1 týždeň za nami a nikto nič? Žiaden nápad či odporúčanie? :(

    Longines Conquest_Tissot PRS 516_Seiko Monster_Christopher Ward C60 Trident Pro 600_Seiko SKX009_Seiko 5_Orient Blue Ray_Casio G-shock

  • Tieto LUM-TEC majú velmi špecifický dizajn, takže odporučiť niečo v "podobnom dizajne" je dosť náročné, osobne neviem o ničom s podobným dizajnom a kvalitou, takže ak sedia dizajnovo a velkotne, nevidím dôvod, prečo ich nezobrať. Môj štýl to nie je, M series sa mi od LUM-TEC páči omnoho viac, ale proti gustu žiadny dišputát, ako sa hovorí.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • Fakt je to pomerne špecifický dizajn púzdra, takže je ťažko nájsť protikandidáta. Veľmi vzdialene mi pripomína púzdro model od Davosy (myslím, že je to Titanium chronograf), avšak tá je úplne niekde inde cenou. Poťažmo možno Dwiss?? Ale ako napísal Spartan, ak sa ti páčia tie V1, nehľadaj im súpera. Sú to dobré hodinky a navyše aj napriek svojej veľkosti a výške dobre sedia aj na tenšom zápästí (viď moje V5).

  • Ďakujem páni za príspevky, téma už v podstate bezpredmetná. Otec si zadovážil Lum-Tec V1 Red Limited Edition a má z nich veľkú radosť.
    Ja som ich zatiaľ nemal času dôkladnejšie preskúmať, ale na prvý dojem sú naozaj parádne. Spracovanie atď. na výbornú. A čo ma na prvý pohľad prekvapilo bolo to čo napísal esqueleto "napriek svojej veľkosti a výške dobre sedia aj na tenšom zápästí". Z fotiek a obrázkov vyzerajú naozaj veľko a robustne, ale reálne veľkosť je naozaj prijateľná a pohodlne nositeľná.

    Longines Conquest_Tissot PRS 516_Seiko Monster_Christopher Ward C60 Trident Pro 600_Seiko SKX009_Seiko 5_Orient Blue Ray_Casio G-shock

  • Sorry chalani, že tak neskoro, ale keď mám toho v práci veľmi veľa tak sa snažím fóram vyhýbať, nakoľko to je strašný žrút času (veď to určite poznáte). S fotkami to je u mňa biedne, nemám veľmi chuť a čas robiť nejaké poriadné fotky a tak teda len takto narýchlo predvčerom ráno. Keď som videl tú fotku tak ma opäť prekvapilo, ako vyzerajú mohutne, reálne to však nie je až také. Je to veľmi zaujímavé, ako vedia "klamať telom" :)

  • Tak Lum-tec je podľa mňa fakt niečo extra-special čo sa týka "klamania telom" vyzerajú naozaj masívne, mohutné, ťažké a neviem ešte aké a pritom sadnú na ruku tak úžasne pohodlne že fakt nemáš ani pocit že máš nejaké hodinky. Samozrejme určite tomu veľmi pomáhajú aj ich skvelé remene. Skrátka skvelé zohrate hodinky a remienky, vedia čo robia ty Lum-tekači :super: :amen: