• a čo tak rolex 36 mm? :D

    S rolexami by sa mi tie poznámky znášali ooooveľa lepšie :D :saint:

  • no vidiš ;) treba zakupiť :P

    Časom možno aj to bude... :/ ;)

  • načo čakať? Zakúp tieto, aj tak nikto z diaľky nezistí :D :P

    Pracovne sa stretávam s ľuďmi, ktorí majú na rukách hodiny vyššej hodnoty a známych značiek. Nepredpokladám, že úplne všetci sa vyznajú v hodinkách, väčšina to má pravdepodobne ako súčasť oblečenia alebo šperk a len si doprajú lepšiu značku. Ale aj u tej menšiny, čo sa aspoň trochu vyzná, by mi neskutočne vadilo mať na ruke takéto "napodobeniny". Nechcel som rovno napísať že fejky, ale moc ďaleko to od toho nemá v mojich očiach. Radšej priznám farbu a nebudem sa hrať na niečo, na čo nemám... ;)

  • Pracovne sa stretávam s ľuďmi, ktorí majú na rukách hodiny vyššej hodnoty a známych značiek. Nepredpokladám, že úplne všetci sa vyznajú v hodinkách, väčšina to má pravdepodobne ako súčasť oblečenia alebo šperk a len si doprajú lepšiu značku. Ale aj u tej menšiny, čo sa aspoň trochu vyzná, by mi neskutočne vadilo mať na ruke takéto "napodobeniny". Nechcel som rovno napísať že fejky, ale moc ďaleko to od toho nemá v mojich očiach. Radšej priznám farbu a nebudem sa hrať na niečo, na čo nemám... ;)

    ver , že väčšine stačí nápis na ciferníku a mínus z konta v tisícoch :P česť výnimkám :thumbup:

    A stitch in time :D

  • ver , že väčšine stačí nápis na ciferníku a mínus z konta v tisícoch :P česť výnimkám :thumbup:

    Veď som to napísal, len trochu diplomatickejšie, medzi riadkami.

    Mne robia hodinky radosť, mám radšej nezvyčajné kúsky(asi ste si to už všimli :D) a ak raz príde doba, že budem mať na "nudné" rolexy, tak si ich možno aj kúpim. 😉

  • Nadhera pepe :love: , keby sa mi splnilo jedno z tych 12-tich, bola by to supa :), aj ked v mojom veku uz ani ta motorka nie je zla (bez Mikulasa :D)

  • Neviem ci sa na stare kolena nedam este na tenis alebo hodiny klavira.. :/

    Stastne a vesele priatelia!

    Tento rok to bol najrychlejsi nakup stromceka ever. Na prvej zastavke u predajcu pri ceste, prvy chyteny do ruky.. Proste rovno na prvu dokonaly stromcek ^^

  • A pre náš, čo moc nemusia silikáče, Ježiško nemá nič? :saint:

    Casio GW-M5610, CW C60 Trident Pro 600 Mk3, Damasko DA34, Monta Skyquest GMT, CW C65 Trident Vintage Mk2, CW C63 Sealander GMT.

  • Pridávam sa aj ja k vianočným želaniam. Pokoj, lásku a hlavne zdravie želám Vám všetkým, taktiež aby ste vedeli krotiť svoju vášeň k hodinkám (aspoň ako ja) a v neposlednom rade krásne a bohaté Vianoce v rodinnom kruhu, ideálne s novým prírastkom na ruku ;)