PAUL GERBER Pilot Synchron

  • Paul Gerber Pilot Synchron
    Na prvý pohľad ničím výnimočné hodinky? Zdanie klame. Pri pohľade zospodu však mnohých zaujme strojček. Paul Gerber je zapísaný v Guinessovej knihe rekordov ako "tvorca mimoriadnych komplikácií". Jednou z nich je aj riešenie náťahu v kalibroch 41, neskôr 42, ktorý je použitý aj v hodinkách Pilot Synchron s priemerom titanového púzdra 42 mm, WR 100 m, rezervou 38 hodín a cenou 5000 CHF. Výnimočnosť? Tri rotory :)

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

  • Súhlasím s vami :mrgreen: Model z poslednej fotky by som si na ruke predstaviť vedel ;)

  • To mají i tři pérovníky, nebo jeden. A jestli ano jestli do série, tak je to to nejkonstantnější dodávání energie co jsem kdy viděl a nabízí se mi otázka, kde jsou nějaké komplikace? Jestli mají pérovník jeden...kdo si hraje nezlobí :) a vypadá to zajímavě.
    Teď koukám, tři pérovníky a 38 hodin rezerva je blbost. Takže jeden.
    Ten poslední kousek je pěknej.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Možno mu to až tak nejde dizajnovo ale inak klobúk dole, v novom čísle Hodinky a šperky je s ním rozhovor, nemám to pred sebou ale pamatám si, že už v 16tich rokoch si otvoril svoj vlastný obchod na opravu hodiniek, v 1976 ho predal a odvtedy sa venuje len vlastným návrhom.