Putovné hodinky - Davosa black Ternos

  • uz neplati tento poradovnik?

    stálice: // DAMASKO DA36 // SEIKO SCVS 001 // CHR.WARD C60 38 mm // +-

  • Neviem, či to bol poradovník alebo iba zoznam, ale v každom prípade prosiť nikoho nebudem. Je to dobrovoľná aktivita. Mapo sa vyjadril, čiže by sa teraz mohli dohodnúť na presnom časovaní Mapo, bladerunner a TheBP. Principiálne je mi jedno komu to pošlem, hlavne treba diskutovať a dohodnúť sa na termínoch kto má kedy záujem. :hello:

    Tempus Fugit

  • ja som to myslel skor z toho pohladu ze este bolo dost ludi prihlasenych, ked tu citam ze maju ist spat k esqueletovi. ja som to robil tak ze som kontaktoval dalsieho v poradi a ked nemohol ten tak dalsieho za nim.
    pravejm hodinkam prijemne putovanie :hello:

    stálice: // DAMASKO DA36 // SEIKO SCVS 001 // CHR.WARD C60 38 mm // +-

  • Bol to len zoznam, aj to prvotný, aspoň tak som to pochopil ja. O časoch - obdobiach sme sa nedohadovali. To užje na ďalších v poradí, myslím, že nie je problém to prehodiť ako komu vyhovuje. A takisto, či už to bude týždeň, dva alebo viac, aj to sa vieme predsa dohodnúť.
    ja napr. by som mal záujem využiť hodinky počas dovolenky ak by to šlo ::d

  • Dohodni sa s Mapom, do toho 26-teho to už nie sú 2 týždne. Stačilo by ti to? Alebo ich pošlem Mapovi a ten ich bude mať dlhšie... V každom prípade, ak ich chcete niekto poslať, dajte mi včas vedieť...

    Tempus Fugit

  • Jak dva týždne??? :mrgreen: ja som myslel 26.júla, takže mesiac aj dva týždne cca... dovtedy ktokoľvek iný. Ak by to nevychádzalo tak ich môžem zobať potom aj skôr a ak by to ani nevadilo tak ich môžem mať aj dlhšie. Všetko je na dohode ;)

  • Chápem, že to pôsobí komicky, ale chcel som aby táto komunikácia bola verejná z dvoch dôvodov:
    1) aby pripomínaním tejto témy ľudia, ktorí sú uvedení na zozname a ešte sa nevyjadrili, tak urobili (ďalší už nebudú musieť absolvovať takúto diskusiu)
    2) Esqueleto mal prehľad čo sa s hodinkami práve deje
    Napokon Mišo to môže preriediť a nechať len relevantné príspevky... :P

    Tempus Fugit

  • Ja som teda na rade toho 25teho? Ak sa este predtym niekto najde bude len dobre. Viac fotiek a pocitov urcite potesi.

    Odoslané z GT-S7562 pomocou Tapatalku