• Tak ma napadlo, ze som este nemal nikdy mesh na hodinkach, takze.. Ake mate skusenosti s meshmi vo vseobecnosti? Su dost pohodlne? Netrhaju chlpy? Chcel by som bez koncovej "palicky", iba cisto ocka. Islo by to na dvojo hodiniek (21mm a 22mm), nasiel som taky univerzalny mesh co by mal pasovat na obe. #1 sa mi dizajnovo paci viac, ale neviem nakolko sa mi chce vycvakavat to, co bude navyse pri skracovani. #2 je urcite jednoduchsia na skratenie, len ci ten system nebije moc do oci..Co myslite? :)
    Inac to pojde na Longines HC a pravdepodobne Seiko SKX007.

    Pripadne ak ma niekto doma a nevadilo by mu pozicat na chvilku, ze by som skusil..Heslo - "ruka 17cm" :)

    Moznost 1

    Moznost 2

    Priklad

    Zdroj ebay a wus

  • trhanie chlpov bolo myslim si v pohode ked som mal mesh, nejako extra to netrhalo.. co sa tyka pohodlnosti, tak mesh nema asi konkurenciu, mne sa to nosilo moc dobre..
    ked si vyberies taky za cenu okolo 40-50€ tak sa nemusis bat ani kvality, ja som mal tusim 3 za take ceny a boli v pohode.. okrem ineho, aj ten co mas vo variante 2, vyzeralo to dobre aj napriek tym vyberatelnym dielikom..

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • Ja som mal mesh na Seikach ale bolo to len na skušku ako to bude vyzerať a ako sa budem v tom cítiť. Bral som ho z eBayu ale bol fakt šuntovy a lacny (cca 17€). Nesedel mi na ruke a tlačilo ma zapínanie. Zatiaľ som na meshe stratil záujem ale možno raz... uvidíme. Je rozdiel samozrejme aký druh a kvalita. Takže radšej asi drahší a kvalitnejší. Možno aj taký, čo sa dá skracovať. Ten môj sa nedal, resp. dalo sa to posúvať len pri spone a pri baretoch boli koncovky, tým pádom sa tá skrátená časť schovala naspodok a tá tlačila. Ja mám radšej klasický ťah. Asi tak. Na tie sejká to bude fajn, ale Longiny neviem veru. Moc mi to tam nejde. Ale som za variantu 2, vyzerá to zaujímavo a zvláštne. Nič klasické. :super:

  • Tie Bcka som uz viac krat obzeral, na(ne)stastie ma odradza hlinikova luneta.. :] edit: a mozno trochu aj cena :P

    Meshe som pozeral na strapcode.com, tam su najlacnejsie za +-70eur, kvalita by mala byt vysoka. Na ebayi som este nasiel "kopie" omegackeho, cena tiez okolo 70e, tak isto sa nebojim, ze by sa rozpadol. No uvidim teda, ze co a jako.. :hehe:

  • mel jsem oba ty druhy meshu... ten prvni byl nejaky sikmooky no-name, po asi roce na nem upadla pojistka na spone, ten druhy mam k Ocean7, bez problemu, jen jedna sroubovaci stezejka se povolovala, pohodlne byly oba :)

  • Hej, poskriabe. Ale ono zalezi aj na ulozeni voci sklicku a okraji lunety, pouzivani, konstelacii hviezd... :) Pre pokoj v dusi preferujem sklo alebo keramiku, hlavne ked to stoji to co to stoji. A aj sa mi viac paci taka lesklucka :langue:

  • moja predstava mesh-u je v spojeni s Navitimer World alebo Chronospace...

    Breitling Super Avenger / Breitling SuperOcean Heritage Chrono / Steinhart Aviation Chronograph / G-Shock GW-A1100 / Sea-Gull Chinese Military / G.Gerlach Otago