Radiomir / Moonwatch / 300M / Monaco

  • Ktoré ? 31

    1. Panerai Radiomir (7) 23%
    2. Omega Speedmaster Moonwatch (13) 42%
    3. Omega Seamaster 300M (7) 23%
    4. TAG Heuer Monaco (4) 13%

    kamarát si ide kupovať na okrúhle narodeniny hodinky a rozhoduje sa medzi týmito štyrmi. budem veľmi rád keď zahlasujete čo je podľa vás najlepšie najuniverzálnejšie pre chlapa ktorý s tými hodinkami bude owg. do vody nechodí absolútne, čiže nemusia mať wr. a chce aby aj po 10-15 rokoch vyzerali dobre čiže musí to byť niečo nadčasové.


  • Dobre vyskladaná ponuka a tým pádom je to aj ťažký výber. Všetky sú dobré a zaujímavé, takže si myslím, že je to o individuálnych preferenciách hlavne.

  • Dal si nám teda ťažkú úlohu. :/

    Všetky sú to ikonikcé, krásne kúsky umenia. Keď som ich prezeral, mal som rôzne myšlienkové pochody. Nakoniec ma chytili najmä charakteristiky: "najuniverzálnejšie", "po 10-15 rokoch vyzerali dobre" a "nadčasové".

    Dal som hlas za Moony, ale opakujem: všetky štyri sú super :!:

    Daj nám vedieť ako sa nakoniec rozhodol.

  • Hlasoval som za Moony. Z tejto ponuky by som si ja vybral (opat) Seamaster (cierne som este nemal :D ), ale Speedy su tazka klasika. TH a OP su sice zaujimave, ale su na zostupnej trajektorii, maju za sebou par peknych pruserov, a kto vie, co s nimi bude o tych 10-15 rokov.

    A pridam este jedno zeliezko do ohna - s historiou, menom, kvalitou, nadcasovym dizajnom a prestizou v cca rovnakej cenovej kategorii

    • Official Post

    Hlasoval som za Moony. Z tejto ponuky by som si ja vybral (opat) Seamaster (cierne som este nemal :D ), ale Speedy su tazka klasika. TH a OP su sice zaujimave, ale su na zostupnej trajektorii, maju za sebou par peknych pruserov, a kto vie, co s nimi bude o tych 10-15 rokov.

    A pridam este jedno zeliezko do ohna - s historiou, menom, kvalitou, nadcasovym dizajnom a prestizou v cca rovnakej cenovej kategorii

    vďaka za UN tip, ale to už bude asi cez budget, lebo v zozname boli ešte Navitimer B01 ale to je už tiež cez takže nič.

    speedy sú ťažká klasika to je pravda, ale tam by ho možno odrádzal ručný náťah.

    zatiaľ ho to najviac ťahá k TH a OP.

  • Tie UN Marine Torpileur sa daju kupit v EU nove, s 5 rocnou zarukou za cca 5100€

  • Třeba zaujme novinka řady Gulf dostupná od května, inhouse Calibre 02, novej modrej sunburst, barvy zálivu...a tradiční spojení TH+Gulf+Porsche

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • tieto sú super :thumbup:

    Price & Specs:

    Model: Tag Heuer Monaco Gulf Edition 2022

    Reference: CBL.2115.FC6494

    Case/dial: 39mm diameter, stainless steel case, blue sunray dial

    Water resistance: 100m (10 bar)

    Movement: Tag Heuer Calibre 02, automatic, 33 rubies

    Frequency: 28,800 vph (4 Hz)

    Power reserve: 80h

    Functions: Hours, minutes, seconds, chronograph, date

    Strap: Blue calfskin

    Price: £5,450, available in May

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • kamarát si ide kupovať na okrúhle narodeniny hodinky a rozhoduje sa medzi týmito štyrmi. budem veľmi rád keď zahlasujete čo je podľa vás najlepšie najuniverzálnejšie pre chlapa ktorý s tými hodinkami bude owg. do vody nechodí absolútne, čiže nemusia mať wr. a chce aby aj po 10-15 rokoch vyzerali dobre čiže musí to byť niečo nadčasové.

    Chýba mi tu ešte Breitling Navitimer, keď tak rozmýšľam.

  • Nooo ono je to tak, že keď tu začneme rozširovať uhol pohľadu, a do pozornosti Bejdukovho kamaráta pridáme ďalšie krásne kusy +/- v tomto rozmedzí, tak sa len tak jednoducho nerozhodne. Aj tak to má ťažké ;)