Tak je to len koncept, aj keď teoreticky sa dá vyrobiť Navyše je to 100 % Swiss Made turbo s certifikátom. Čiže každá jedna súčiastka pochádza zo Švajčiarska. V pondelok spravime plný cifernik z oboch verzií a uvidíme čo na to poviete. Mohli by sme to urobiť ako obyčajne Majestic za normálnu cenu.

Biatec Majestic Limited...
-
-
Potom by sa ale cela takýchto hodiniek s turbom pohybovala v desiatkach tisícov € alebo nie ?
-
Áno, takéto konkrétne, ak by boli v puzdre z 18 kartového zlata (ako bolo pôvodne zamýšľané) s tým turbom by vyšli približne 30 tisíc
-
...obidve verzie su super podla mna... nadhera a ani si sa nepochvalil v piatok...
...inak ak by sla vyrobit limitka s plnym "hviezdnym" cifernikom a za normalnu cenu, tak mam 100% zaujem...
-
-
...takze cena cca s plnym dnom?
Odoslané z ALE-L21 pomocou Tapatalku
-
No teraz ti to presne nepoviem, lebo neviem koľko bude stáť ten ciferník a plné zadné veko ale myslím, že tak o dve stovky by to lacnejšie byť mohlo.
-
Peťo ty si provokatér. ;). Ale takto vyzerajú fakt super.
-
-
Viac než dobrá
:super:
-
paradne su, take mini moony
akurát osobne by som trosku zmenil rucicky napr. na normalne rovnetieto listove mi dodavaju k hodinkam jemnost, az estrogen... priklad tu, ako by to malo vyzerat a ako by to nemalo vyzerat :
ale je to cisto len moj subjektivny nazor :perv:a taktiez by som viac vytiahol tie indexy, ved koli comu su AT take krasne a oblubene?
-
Tato posledna verzia je najpodarenejsia. Aj ked nie som zatial na oblekovky a podobne, tak im nemam co vytknut. Mesiac v subciferniku a naviac svietiaci v tme je ako posledny kusok skladacky, ktory dotvara cely obraz.
Inak nebudu z novej verzie pozadia na pracovnu plochu? -
-
Ked som ho videl najprv na facebooku, tak som skoro padol na zadok
Budes to niekedy aj realizovat, alebo ostanu len vo faze konceptu? Mam nove dream watche
-
Mal som rovnaké pocity
Vianoce tento rok prišli už 23.12 keď nato pozerám
Či už to zostane len v rovine konceptu alebo to prejde aj do finálnej podoby, je úchvatné sledovať čo všetko sa Vám chalani honí hlavou
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
-
vyzerá to veľmi dobre, len možno by som zaplnil niečím prázdne miesta na doske pri indexoch 8 a 9.