Lepsi Geneve - změření a demagnetizace vašich hodinek

  • Neviem vyskúšam ale myslím že je to trochu divné. Síce mám iOS krátko ale v Androide magneticky senzor zaznamenal skoro každý kov čo sa dá zmagnetizovať a myslím že púzdro hodiniek tiež obsahuje železo. Pokiaľ nie je titánové.

  • Ono staci kompas (ci uz normalny alebo na telefone). Ak je to cisty kov alebo nezmagnetizovane hodinky, strelka sa pohne za hodinkami nech su natocene akokolvek (alebo sa nepohne vobec). Ak su zmagnetizovane, v jednom smere strelka pojde k hodinkam, v inom ju zase budu zmagnetizovane hodinky odtlacat.

    Edit: a ta cena za 10 dolarovy demagnetizator.. ?(

  • Ceny hodinek jsou někde jinde, ani tady bych ji nerozebíral, co si člověk pořídí to má, hlavně by mě zajímala ta spolehlivost měření, krabička se dá pořídit jakákoli.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Tak som to skúsil. Hodinky vyzerá že nie sú zmagnetizované lebo karabínu čo mám na kľúčoch zbadal hneď a aj sebenza pri skrutkách vykazuje magnetizmus. Tak ešte vyskúšam na iných. Ale keď som skúsil Victorinox tak keď som ho otočil plastovou črienkou tak ho zbadalo až keď som nôž skoro položil na displej. Tak si myslím že ak by bol zmagnetizovaný vlások a nie púzdro tak neviem či by ho snímač zachytil.

  • Vyskúšal som to aj na iných a vyzerá že to zachytí aj barety. Ale pri Stajnoch to vyzerá tak že mi to zasvietilo niekde medzi stredom cifru a baretom. Je teda možné že to funguje. Dám ich odmagnetizovať. A uvidím.

  • Ešte som skúsil aj video. Je to dosť slabé ale trochu pre predstavu to hádam pomôže.

    External Content youtu.be
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.