Victorinox Swiss Army I.N.O.X. REMADE IN SWITZERLAND

  • Victorinox Swiss Army I.N.O.X. REMADE IN SWITZERLAND
    http://www.masterhorologer.com/2015/02/victor…-remade-in.html

    Model inspirovaný módní kolekcí REMADE IN SWITZERLAND navrženou britským designérem Christopherem Raeburnem v roce 2011 vzniká v limitované edici 250 kusů. I.N.O.X. - použití recyklované vojenské kůže navazuje na akci z roku 2011, při které se materiál z použitých dek, spacích pytlů a padáků Swiss Army použil na výrobu módní řady oblečení.
    Použitá přírodní kůže na ochrannou kapsu i řemen s krásnou patinou pochází z let 1911 - 1970, přičemž její kvalita nabízí více než stoletou životnost.

    průměr pouzdra 43mm
    WR 200m
    strojek Quartz Swiss made Ronda 715


    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • osobne radsej bez tej ochrany puzdra, inak zobrazeny model s khaki ciferníkom ciste na kozenom remeni, tak to uz ano! myslim ze na tej kozi pekne vyniknu. z praktického hladiska asi skor origoš kaucuk ale z estetického jednoznacne vintage kozeny remen. просто красава! :)

  • To by si se ale ošidil o to nejlepší, já naopak ten řemen, kapsu a pak nějaký lepší hodinky než quartzky, jak je mohlo vůbec tohle spojení napadnout, dělají pěkný mechanický hodinky a dají k vintážní kůži baterku.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Watchesfan, asi mi nebudes verit ale povodne som este chcel dodat ze keby to boli mechaniky tak je to bez vyhrad... ale to by nedisponovali tou extrémnou odolnostou ktoru model I.N.O.X. ponuka. pokial ale s kozenym krytom tak sa mi osobne rozhodne viac pacil ten ktory pouzili na limitke modelu Victorinox Original.

  • púzdro fajn, veľkosť tiež, remeň super, a dokonca aj farba ciferníku sa mi páči.
    kebyže do nich dajú mechaniku, boli by asi žiadanejšie, ale aj tak sa tých 250 kusov určite vypredá :)

    Paletteankerhemmung.gif

  • zaujimavy pocin, rad by som ale videl to puzdro po roku pouzivania, ked sa tam ta spodna strana "cvoku" bude o puzdro suchat :malin1:

    trosku zvlastne mi pride aj info ohladne roku vyroby vintage kozky, 1911-1970 :] v reali mozno niekto objavil kdesi v rohu bednu starych zatuchnutych kozi a podnikatelsky napad bol na svete, ved spravme obal hodinkam a predajme ich

    ale ako celok to vyzera fajn, z fotiek sa mi to paci :super:

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • samozrejme ze je to s tymi kozami tak @Cretino. a vsetky tie "ammunition bag" remene od Meva ci iných vyrobcov za stovku a viac. ale pokial sa niekomu nechce cakat kym jeho remen ziska tu spravnu patinu tak sa necha zmotat a kupi si hotovy produkt. jadnoducho otazka dopytu a ponuky. v dnesnej dobe nic vynimocne. to mas tak ako s deravými/roztrhanymi riflami. no ci uz bol ten remen kedysi sucastou remena pusky, konského postroja alebo kovacskej zastery, nam moze byt v zasade jedno. dolezite je ako krasne vyladi hodinky ci uz tieto alebo ine.