odolne digitalky s "normalnym" formatom datumu

  • Nemate niekto tip na odolne digitalky, ktore zobrazuju cas a den + datum v "normalnom" formate (den. mesiac.)? Vsetky gshocky su v US formate co ma irituje (ale tak mozno si zvyknem no :) ). Suunto to tusim vie aj inak, ale nezdaju sa mi moc odolne. Este viem, ze digitalky robi Timex, ale tam netusim ako je to s odolnostou.

  • Chcel som podobne, ale ten ukazovatel prilivu/odlivu by ma dohnal k sialenstvu, stale blika :) Nechapem preco sa neda zmenit format datumu priamo v hodinkach, jedna polozka v menu naviac :nono:

  • A si si celkom istý, že sa to nedá zmeniť. Kedysi dávno som mal G-shocky a mne sa zdá, že to išlo zmeniť. Ale ruku do ohňa by som za to nedal.. Keď sa dá napríklad zmeniť na 12 hodinový čas a 24 hodinový, tak by mohol fungovať aj formát dátumu.. :pascontent2:

  • "mysiak" wrote:

    V minulosti sa to urcite nedalo a pokial viem, nepridali takuto funkciu (iba jediny modul mal rozne formaty datumu, ale ten z nejakeho dovodu prestali vyrabat).

    Je to tak ako pises, vraj jeden model existoval G-7800 a tam sa to dalo menit Precital som teraz manual na GW-7900 a fakt to tam nie je. Moze to cloveka miast. Zas na druhej strane 12x do roka tam budu rovnake cislice na oboch stranach, takze to nie je az taka tragedia :D

    Casio GW-7900B
    Casio GLX-150-4
    Tommy Hilfiger 1790684
    Casio EF-309
    Casio MTP 1131