• Caute :) kamarat by si chcel kupit potapky max do 400€. Mali by to byt Rolex submariner styl.

    Nejake ine znacky ak by ste mohli poradit. Nasiel si aj nejake Seika aj Orienty, ale uz sa nevyrabaju a nedaju sa zohnat.
    Mali by byt automaty so zafirom.
    Lug to Lug max 50mm , case 40 - 42mm (hlavne kriterium lebo Steiny by mu boli privelke inak by ani nerozmyslal nad inymi)

    Nieco taketo

    Dikes :)

  • Myslím, že už je problém aj s modelom maxi. Aspoň na gnomonwatches už pri nich svieti rovnako ako pri classicu "This item is currently out of stock." Za tie peniaze sú to asi naj hodinky aké sa dajú kúpiť. Veľmi slušné spracovanie každej časti, vrátane ťahu a vymazlené nastavenie presnosti. Moje robia okolo 1,6s za deň. Presnejšie mám iba RLX, ktoré robia pod 1s denne.

  • Tie ChWardy som mu tiez odporucil ale to je uz dost nad jeho cenovy limit, skoda. Ale nechapem preco ma kazda znacka skoro v tej cenovej relacii vypredane vsetky modely, vlemi tazke je uz kupit za tolko dobre potapky, budu mat nejake nove modely pre tento rok alebo preco prestanu s ich vyrobou?

  • ano CHr. Ward vyzerajú fajne, robia aj menšiu verziu tých hodiniek ktoré postol Mišoo - 38mm (myslím ?) C61. Na ťahu stoja síce cez 500 libier ale dajú sa kúpiť aj na koži, za menej.

    Keď sme už pri Wardoch, neviete ako sú na tom s lumi ?

  • Ked som im pisal tak rok dozadu, pouzivali C1 a v recenziach tusim nebola nejak extra chvalena. Nedavno som pozeral fotky lumi a pouzivaju uz asi BGW9 (aspon niektore modely) a ta by mala byt lepsia. Ocakaval by som ju na urovni Steinhartov alebo vyssie. Squale vdaka C3 bude lepsie svietit (ale cez den taka ropusnicka zelena :) ).