Sea gull Sea master

  • nejako to tu mrzne, tak trosku rozprudime diskusiu :malin1:
    co vravite na tieto hommage aqua terry?
    Automat Sea gull ST16, zafir s AR, 39mm, tah s plnymi dielikmi a kvalitnou sponou... myslim ze pri cene 129 USD zahanbuju v cena/vykon aj seika5... chcelo by to kuknut nazivo ako je to s kvalitou, no z fotiek to vyzera v pohode a na strojcek som aj chvalu pocul...

    home: http://www.seagull.sg/goods.php?id=217
    link wus: http://forums.watchuseek.com/f72/sea-master…ega-916907.html


  • Tiez na ne uz par dni pozeram a sem tam mam nutkanie kliknut na "buy" :) Ale nebude to asi velky zazrak, je to v podstate fake a pri tej cene na niecom setrit museli - ocakaval by som bordel na ciferniku, divny tah, moznost kriveho datumu,.. (tusim to vsetko bolo spomenute aj na wus). Mna zaujima ci su naozaj WR200 a kolko rokov strojcek vydrzi. Co som davnejsie cital porovnanie s ETA, tak na prvy pohlad su rovnake, ale pri blizsom skumani je to katastrofa a seagull je v podstate jednorazovy na par rokov max. Vzhladom k cene to asi bude jedno, jednoducho kupis nove hodinky, ale... :)

  • hej hej, za tu cenu netreba cakat zazraky, vzdy tam fyzicky nieco bude... mohol by take nieco robit napr. steinhart, cena by bola nejako do 500€, tak by som to uz asi vedel prekusnut, aj ked je to stale "nahrada" niecoho... neviem ci by ma casom nezacali svrbiet :)

  • Koncovky toho ťahu sú už od pohľadu shitné, ale hodinky samotné vyzerajú byť celkom v pohode a toho kalibru by som sa nebál, Seagull nie je žiadna garážovka.

  • z fotky vyzeraju dost dobre za tie peniaze, ja by som sa toho strojceka tiez nebal.. skorej ten kovovy naramok asi bude slabsi, da sa to vsak poriesit peknymi remenmi, takze za mna su OK pre ludi, co na ne maju ruku :)

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1: