Aké hodinky by ste chceli mať ?

  • Ja pomaly paradoxne prestavam nachadzat uspokojenie v drahsich hodinkach a pokukujem stale castejsie po nejakych low cost Seiko a garazovkach. Takym nemam problem odpustit drobne nedostatky, drahe musia byt "dokonale" :) Z toho co existuje maju k nim najblizsie Bremonty, ale su privysoke a mikroregulacia na tahu ma len 2 dierky, takze vlastne zase nic :mrgreen:

  • U mňa momentálne vedú vo výbere budúcich hodiniek tieto Daytona 116523, keď sa bude dobre dariť, budúci rok by to mohlo byť reálne.

    Velmi sa mi ale páči aj DSOTM

    Ultimátne grail watch sú u mňa už stabilne Patek 5711 SS - to by som si velmi rád kúpil keď budem mať tak okolo 30 rokov.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • Toto by na 30 potešilo mňa :)
    Omega Seamaster Aqua Terra Master Co-Axial (vo verzii 38,5mm)

  • Raz som videl jedny v inzercia na CHMG, bol ti síce quartz ale vôbec by mi nevadil :D Hľadal som to lebo som si nepamätal cenu, no nenašiel som. Na tieto som narazil len tak keď som aktualizoval môj zoznam a dostali ma.

  • No kedže sa pomaly peniaze hromadia a chcel by som kúpiť nejaké poriadne hodinky, tak sú to hlavne kúsky ktoré túto najbližšiu voľbu budú ovplyvňovať.
    - CH. Ward Trident 38mm
    - Davosa Ternos ceramic black
    - G. gerlach ms Bathory
    - Hamilton Khaki Navy Pioneer
    - Tag Heuer Aquaracer WAP1111.BA0831
    - Longines Hydroconquest 39mm
    - Damasko DA38
    Zatiaľ takto :D

  • Adam, absolútne aj môj výber, dlho po nich pozerám, rátam, že si ich v najbližších rokoch kúpim, krásne hodinky. Myslím, že to budú moje definitívky. Ale priznám sa, že som po kúpe Eposov stále hodinkovo uspokojený a zatiaľ nijako dramaticky netúžim po iných a spokojne sa kochám v tých, čo mám. Inak obzeral som v obchode naživo aj tie nové bondovky, krásne, ale tieto Tvoje Aqua T. ma berú viac. Ale zozadu sú tie bondovky dokonalé.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • Veru tak tiež ich reálne vidím ako svoje definitívky a vôbec by som nepotreboval rolády. Pravdu povediac som sa teraz v tejto značke nevedel nájsť a žiadny z ich modelov ma nejako moc nezaujal a keď sa mu to aj podarilo problémom bola veľkosť. Toto je ale úplne jednoduchý, elegantný model priaznivých rozmerov :) a cena no cena je ako za omegy :D

  • Tak ja tiež, ak by to mali byť iné definitívky ako Omegy, tak možno ešte IWC buď Portofino alebo Portugieser, prípadne ešte UN, ale Rolády ani béčka by to zatiaľ neboli.Pre moju povahu sú príliš nápadné. Ale vkus sa mení, možno zmením názor. Zatiaľ však jednoznačne Omegy.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • Omega Bullhead (původní série), Rolex Cosmograph Daytona 6264, Panerai Rare Mare Nostrum (původní série), Omega Constellation (origo Elvis Presley) ... to jen tak namátkou, co mám v hlavě názvy. Je toho podstatně víc a ani z této stránky nebude můj chronobundus naplněn.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Mne sa z AT najviac páči nová Good Planet edícia, je to titan a majú lakovaný ciferník ako SMPc čo robí naživo krásny efekt. Momentálne sa aj dostávajú na vrch môjho zoznamu, keďže ceny Rolexu sú už také vysoké že za to ich hodinky už podla mňa nestoja.
    38,5 mm Master co-axial.

    43 mm master co-axial GMT

    Aj keď cena bude velmi vysoká, za GMT verziu možno až okolo 10 000€.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • Kubo ma inšpiroval pozrieť sa po Orient Star a objavil som tieto podľa mňa veľmi pohľadné hodinky. Svojím spôsobom sa mi podobajú na Omegy ktoré som postoj vyššie. Určite by som ich niekedy rád vlastnil. Alebo aspoň videl z blízka. Na fotke na mňa zapôsobili veľmi a na videu tiež.
    Orient Star Standard-Date

    http://www.ablogtowatch.com/orient-star-st…l-watch-review/


    External Content youtu.be
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.