Rada ohladom vyberu ~500€

  • Caute, budu to moje prve lepsie hodinky. Kupu som vobec neplanoval no podarilo sa mi vyhrat nejake peniazky a tak zvazujem kupu :) cena by sa mala pohybovat okolo 400 - 500€ , som zatial student VS a tak hodinky by mali mat styl pre "mladeho" majitela. Dolezite kriterium, neexistuje ze by som kupil potapky :hehe: :rouge: a keby mohli mat pekny modry/fialovy odlesk :)

    Zatial sa mi pacia tieto (viem ze su odlisneho stylu ale tieto by som si vedel predstavit kupit).

    Citizen nighthawk
    Certina DS1 automatic
    Tissot T035.407.16.051.00 T-Trend
    Steinhart Nav B-Uhr 44 Handaufzug

    ak by ste mohli poradit nejake ine modely podobne tymto v tejto cene bol by som rad :) Dikes

  • ja mám akurát nighthawky u colníkov, hádam do utorka budú doma - a teraz k téme, musíš si naskôr ujasniť na aký pohon chceš hodinky, automaty, quartz, veľkosť a pod. Treba aj popozerať teóriu tu na fóre. a potom v kľude a s rozvahou ujasnit´ požiadavky a okruh sa ti bude určite uzatvárať. 500€ je hranica do ktorej nájdeš kopu dobrých hodiniek.
    Ale si na správnom mieste...

  • O pohonoch som si presiel na fore co bolo popisane :) mali by to byt mechanicke, ale tak na nighthawky mam slabost. Dalsia vec je velkost steiny na fotkach sa mi zdaju byt velke. Zapestie mam 165mm. Mohol by si potom odfotit na ruke nighthawky ked dojdu, vidim ze zapestie mas 170 :) mal by som este otazku,aky je rozdiel medzi archimede pilotkami a steinami ,lebo su skoro na vlas rovnake len nazov je iny.

  • Presne ako pise Miso, tie Stajny nebudu na tvojej ruke vdaka velkosti a tvaru puzdra zrovna pohodlne. Tiez by som sa orientoval skor na tie Archimede, popripade by som este zvazil Laco.

  • Clint, narazil si na vetvu odporcov velkych orlojov s dobrym zrakom, ktori su schopni odcitavat cas aj z hodiniek dvojeurovej velkosti (hlavne, ze su pohodlne) :mrgreen:

    ak si mlady chalan, co chce mat zaujimave "kukacky", poobzeral by som sa mozno po niecom ako su tieto Steinhart Aviation:
    http://toptime.eu/Podla-velkosti…86ff6122e4aa2d3

    pripadne dokupit k nim takyto paradny kovovy naramok:

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • jasne, ved pise, ze styl pre mladeho majitela - proste velke oversized hodinky co sa v nakupnom centre pri baleni zenskych nestratia.. chce pekne kukacky, nie dedkovske, elegantne, nizke, male a fadne pilotky, ci? ::d

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • ..vid moj podpis :hehe:

    ale tak, Clint by sa nam mal vyjadrit ze na co presne to bude chciet, ci ich bude chciet citit na ruke, ci to chce nosit ku koseli na elegantny styl, ci radsej k rifliam s trickom a podobne.. bez nejakeho presnejsieho vyuzitia to tu asi my dvaja nevyriesime, ale som uprimne rad, ze niekde na pozadi sme nasli zhodu :super:

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • "cretino" wrote:

    jasne, ved pise, ze styl pre mladeho majitela - proste velke oversized hodinky co sa v nakupnom centre pri baleni zenskych nestratia.. chce pekne kukacky, nie dedkovske, elegantne, nizke, male a fadne pilotky, ci? ::d


    Tak to ty potom potrebuješ na ťapu aspoň toto http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/70098989/ :mrgreen:
    Máš to za super cenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  • "cretino" wrote:

    ..si na mna zly, nukas mi hlasno tikajuci quartz :mrgreen:


    Uznávam, ten quartz je ťažko skúsnuteľný, ale ten zvuk je výhoda ak ťa v Auparku prehliadnu vizuálne :P

  • Tak mali by to byt take "univerzalnejsie" aj k obleku a tak, nieco na styl co som hore uviedol. Alebo este sa mi pacia casio oceanus, ale chcel by som najlepsie nejake bez quartzu. ale ak sa mi dizajnom zacaia nejake aj s quartz tak dalo by sa, jak nighthawk a tak :)

  • "Clint" wrote:

    . Alebo este sa mi pacia casio oceanus, ale chcel by som najlepsie nejake bez quartzu.)

    ak je stanovena cena na hodinky 500 eu Tak mam otazku kde za taku sumu zozenies nove Oceanus :-/ ?


    Prim sport II
    SEIKO 5 snk 645 k 1
    Seiko 5 snk 369 k 1