ťukanec na púzdre-čo s tým.

  • Nazdar chalani.Vedel by mi niekto poradiť ako sa zbavím ťukanca na púzdre hodiniek? Je dosť hlboký.Dá sa s tým niečo robiť? Alebo sa s tým musím zmieriť,čo by som bol velmi nerád.Púzdro je nerezové.Dúfam,že mi niekto poradí,lebo veľmi mi to kazí vzhľad hodín.

  • pripadne tam nazvarat trosku matrosu, zabrusit, prelestit a budu jak nove :D

    samozrejme srandujem, chce to hlavne odfotit.. co sa jednemu zda, ako neprekusnutelny skrabane pride druhemu uplne normalne..

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • ťukance sa samozrejme dajú odstrániť :ghee: nič nie je nemožné :mrgreen: len záleží, aké sú hlboké, a kde sú umiestnené. Samozrejme pri tom hrozí strata pôvodného tvaru a rozmerov puzdra :aille: čo si treba dobre premyslieť, či budem mať pôvodné hodky s ťukancom, alebo tuning bez ťukancov :mdr3: Tieto moje OMEGY sú po celkovej rekonštrukcii :ange: ale ten veľký ťukanec sa nedá odstrániť bez toho, aby sa zmenil tvar púzdra, čo by určite bola veľká škoda :aille2: :modo:

  • "jankoxxx" wrote:

    vybodni sa na to... ked mas vintage hodinky tak by mali vyzerat vintage :frime:


    šak mňa ten ťukanec vôbec neirituje :happy1: :modo:

    A stitch in time :D

  • Mňa by to netrápilo. Jasné, že je lepšie bez ťukanca, ale to už patrí k životu. To je ako jazva na chlapskej tvári.:))) Ženu pošpatí, no chlapovi ešte dodá špeciálny šmrnc.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim