Cakanie na hodinky alebo spovedna zavislakov

  • Deje sa trosku mala komplikacia takze najskor hodinky az v pondelok.
    Dovtedy ma porazi :). Cakanie nie je moja silna stranka.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  • No s Misom som volal, uz viem co to je, a musim povedat, ze moje obavy boli neopodstatnene. Zaujimavy kusok, aky tu este nieje/nebol.

    Ja som tiez v radostnom ocakavani.. a to rovno dvojnasobnom. Ako sa vravi - clovek mieni, zivot meni. Obe su limitky, jedno je nieco co by ste asi u mna necakali, a druhe je podla hesla "same same, but different" :)

    Pockaj pockaj, akoze dvojnasobnom? Ked sme spolu volali tak to boli este len jedny. A co su teda tie druhe?

    No a ja najskor v utorok sa dockam.

  • Čekáš dvojčata. :)

    Já jdu do skorokopîírek a fakt jsem zvedavej, jak budou 39 na mojí ruce vypadat. Ted jsem zvyklej na 45. Ale ono to pujde, na pohodlneost si člověk zvyká rychleji než naopak.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • tak to som zvedavy ake ti budu a ci nepojdu za chvilu do predaja.

    Dyk jsem nosil i amfíbie39, dokonce primky 38, no ale nejčastěji 44-45,5, to je fakt. Každopádně, když už něco koupim, tak to do prodeje hned tak nepošlu. Mám hrnec jinejch starostí. Třeba Seika co mam na ruce už mam vlastně rok. No to už maj nejvyšší čas.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • aj ja som zase o5 v stadiu cakania

    A co take cakas? Alebo sa mame nechat prekvapit?

    Ja som si to este skomplikoval. Aby toho nebolo malo na co cakam tak som nakupil nejake strapy a vercajch na vymenu braceletu. Ale nie len klasicky bergeon ale taky ten co je ako pinzera a chytitu tu baretu naraz na oboch koncoch. Uz sa tesim ako si doskrabem vsetky hodinky :)


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  • A co take cakas? Alebo sa mame nechat prekvapit?

    Ja som si to este skomplikoval. Aby toho nebolo malo na co cakam tak som nakupil nejake strapy a vercajch na vymenu braceletu. Ale nie len klasicky bergeon ale taky ten co je ako pinzera a chytitu tu baretu naraz na oboch koncoch. Uz sa tesim ako si doskrabem vsetky hodinky :)


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Prosim ta bud tak dobry a hod mi sem link na spring bar pinzetu co si kupil.

  • Ja som si to este skomplikoval. Aby toho nebolo malo na co cakam tak som nakupil nejake strapy a vercajch na vymenu braceletu. Ale nie len klasicky bergeon ale taky ten co je ako pinzera a chytitu tu baretu naraz na oboch koncoch. Uz sa tesim ako si doskrabem vsetky hodinky :)

    Ak aj doskriabes, tak len zo spodku noziciek, tam to nikto neriesi.. :) Inac staci aj tenky maly srobovacik, pinzeta je overkill a vyzera neprakticky - tam by som sa tesil ako hladam vystrelujuce barety po izbe :D

  • Kozeny remen nie je problem ani s lacnym spring bar toolom alebo nozikom. Tah na ktorom mas kvalitne urobeny masivny posledny dielik s minimalnou alebo ziadnou volou je uz aspon pre mna trochu vacsi challenge. Niekedy je celkom sranda ho vybrat a aj vlozit ked nedokazes naraz stlacit obe strany barety. Ako robim to bezne aj na drahsich hodinkach ale viem si predstavit ze s niecim takymto to ide lahsie a jednoduchsie a hlavne bezpecnejse. Napriklad na mojich Black Bay je posledny dielik tak hruby a presne dopasovany ze je skutocne velmi tazke vlozit jednu stranu barety do diery a stale mat dost miesta vsunut skrizeny dielik medzi nozicky. Pockam co pride Michalovi ale zatial asi pojdem to tohoto.

    https://www.ebay.com/itm/Bergeon-68…zUAAOSw1vlUx3eg

  • ten Misov som mu poradil ja, na chronomagu ho ma martar, tu je aj videjo ako sa s nim robi. Miso zobral jeden set aj pre mna. Mam klasicky bergeon, ale obcas je to o nervy. A ja nie som prilis trpezlivy clovek. Ten tvoj link z ebayu bude tiez v pohode, len uz mi pride cena trochu moc :)

    No je to Bergeon... to ma svoju cenu. Ale ten vas vyzera tiez v pohode. Uvidim ake budete mat dojmy. Pre mna je dolezite aby boli kvalitne cepele ci vydlicky alebo ako to mam nazvat.

  • Dobre, ze hovorite. Moj rokmi ostrielany nastroj uz dosluhuje, tak som kupil do zasoby. Ebay je toho plny, ale vsetky maju konske vidlice. Toto je jediny tenky co som nasiel a vydrzal mi viac ako 3 roky, za tu cenu bezkonkurencny. Bergeon bude urcite fajn, ale ked rovnaku funkciu perfektne zvlada kusok zeliezka za 1.5usd.. :D

    https://www.banggood.com/Wholesale-Watc…pe-p-35027.html (mozno ho este doskladnia, bral som posledne 2ks)