- Official Post
Tissot Seastar 2000 Professional 600M 46 mm
-
-
Presne po tychto hodinkach som poskuloval, len ma trochu odradzuje ten strojcek. Aky mas obvod zapastia a aky mas z nich pocit co sa tyka pomeru cena/vykon?
-
- Official Post
aky mas z nich pocit..
prečo ťa odradzuje stroj ? veď to je to najlepšie čo vie Tissot ponúknuť. toho sa vôbec neboj.
mám 17 cm zápästie a sú dosť veľké ale unosil by som ich, sú naozaj krásne naživo. a pocit mám z nich fakt dobrý. beriem ich ako topku od Tissotu, proste najviac naložené Seastary za tisíc eur. Za mňa je toto lepšie ako Mido Ocean Star a Longines Hydroconquest. Kludne by som ich zrovnával s Aquaracerami alebo Superoceanmi.
Ciferník tiež topka, náramok solídny aj spona dobrá. Sú to také Tissoťácke Planet Oceany. Za mňa asi 10/10, nemám absolútne čo vytknúť.
-
"......Za mňa je toto lepšie ako Mido Ocean Star a Longines Hydroconquest........"
A vo mne sa zhrútil svet
(samozrejme, že by som ich ichcel vidieť v skutočnosti)
-
- Official Post
A vo mne sa zhrútil svet
to je iba môj názor..
každý nech sa riadi podľa vlastného uváženia
-
Nevypadaj zle, ale Tissot mě už na zadek asi nikdy neposadí.
-
bejduko ak si dobre pamatam tak je to len nejaky zaklad bez moznosti dodatocnej regulacie a v podsate aj akehokolvek servisu. Cize po dajme tomu 5-6 rokoch je potrebna vymena celeho strojceka. Teda neviem aka je jeho cena oproti cene pripadneho servisu
-
bejduko ak si dobre pamatam tak je to len nejaky zaklad bez moznosti dodatocnej regulacie a v podsate aj akehokolvek servisu. Cize po dajme tomu 5-6 rokoch je potrebna vymena celeho strojceka. Teda neviem aka je jeho cena oproti cene pripadneho servisu
Servus Polo!
Ono to takto určite nie je. Keby to tak bolo tak PM80-kám by sa na trhu vysmievali. Regulácia je určite možná, a spôsoby nech nám napíšu väčší znalci ako ja...
Servis PM80 a podľa mňa tiež moc nelíši od klasiky: rozoborka na atómy - čistenie tých atómov - poskladanie s premazaním určených miest - regulácia....
-
- Official Post
ak si dobre pamatam tak je to len nejaky zaklad bez moznosti dodatocnej regulacie a v podsate aj akehokolvek servisu. Cize po dajme tomu 5-6 rokoch je potrebna vymena celeho strojceka. Teda neviem aka je jeho cena oproti cene pripadneho servisu
toto počujem prvý krát a neznie to teda moc presvedčivo. aby po 5 rokoch odišiel stroj a nedal sa opraviť.
a akú dodatočnú reguláciu myslíš ?
-
myslim tento kaliber ktory je v SS 2000 - Powermatic 80.111
-
myslim tento kaliber ktory je v SS 2000 - Powermatic 80.111
jedny hodinky s tymto kalibrom som dal do autoriz. servisu prave kvoli regulacii chodu a vratili sa mi za mesiac vyregulovane takze netusim ci menili cely strojcek ale dost o tom pochybujem. Myslim si ze nove kalibre ETA su rovnako dobre opravitelne ako ich klasicky predchodca, akurat ich mozno neopravi ktokolvek mimo oficialneho servisu
-
Co vim, tak 80 jsou zregulovatelný strojky jako všechny ostatní, jen ten postup je složitější a doma na koleni to asi nepůjde. Ale servis v pohodě, alespoň na 80 Si.
-
Bejduko: Tieto tvoje fotky ma raz privedú na mizinu - musel som si kvôli tomu objednať tie sivé na gume, tak uvidíme, ako sadnú ...
-
- Official Post
Bejduko: Tieto tvoje fotky ma raz privedú na mizinu - musel som si kvôli tomu objednať tie sivé na gume, tak uvidíme, ako sadnú ...
no paráda
tie sivé som ešte nevidel naživo ale budú určite tiež krásne
-
Pozrel som si celú kolekciu 2000-ky na ich stránkach. Majú tam 3 farebné prevedenia: "klasickú modrú", "azúrovú modrú", a tú "sivú". Podľa fotiek mne sekne viac tá azúrová, ale som zvedavý aj na tú sivú Homer....
Bejdukove videa sú nebezpečné. Sú spravené príťažlivo, s príjemnou hudbou, a každá jedna perla vyzerá vo videu krásne.
-
Čistý marketing ...
-
No jo, kto umí, umí, kto meumí čumí.... a kto čumí, tak ho to ťahá na kúpu
-
Diky ....
-
Diky ....
Hadam to s tou mizinou nebude take horuce
-
Hadam to s tou mizinou nebude take horuce
No trochu som to asi prehnal, nejak hádam vyzijem