Montblanc Star Roman Carpe Diem Special Edition Watches

  • Montblanc Star Roman Carpe Diem Special Edition Watches

    Značka Montblanc predstavuje tri nové modely hodiniek radu Star.

    Najjednoduchšie Montblanc Star Roman Small Second "Carpe Diem" Special Edition ponúka zo svojich komplikácií iba malú sekundovú ručičku a dátum. Hodinky majú puzdro o priemere 39 mm a mechanický strojček s automatickým naťahovaním MB 24.16, ktorý pracuje na frekvencii 28,800. Rezerva natiahnutia je 38 hodín.
    2,890 EUR



    Montblanc Star Roman Quantième Complet "Carpe Diem" Special Edition je obohatený o indikáciu fázy mesiaca a o okno s dňom v týždni a mesiacom. V tomto prípade aktuálny dátum ukazuje ručička na obvodovej škále číselníka. Hodinky majú puzdro o priemere 42 mm a sú osadené strojčekom MB 29.12, ktorý pracuje na frekvencii 28,800 kmitov za hodinu. Rezerva chodu strojčeka je 42 hodín.
    4,490 EUR



    Tretím modelom je Montblanc Star Roman Chronograph GMT "Carpe Diem" Special Edition s oknom pre dátum, chronografom a ručičkou s červeným hrotom pre indikáciu druhej časovej zóny. Hodinky majú puzdro o priemere 42 mm a poháňa je strojček MB 25.03 s frekvenciou 28,800 kmitov za hodinu. Rezerva natiahnutia činí 46 hodín.
    4,550 EUR


    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1