Foto hodiniek z " webu "

    • Official Post

    Slovenská futbalová reprezentácia dostala nové darčeky v podobe týchto hodiniek :) Podla mňa strašný grc :D


  • Na prvý pohľad Alexander Shorokhoff :mrgreen:
    Na druhý pohľad...to im fakt dali čínske hodky? Alebo čo to je?
    Našťastie futbal nepozerám ::d

  • Chlapci, ospravedlňujem sa futbalistom, sú to vážne hodky. Cena v sk eshope 1690€ :)


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

    A stitch in time :D

  • Mne sa tiež nepáčia, za tú cenu určite niečo iné, to je jasné. Musím však uznať, že si štýlové. Farbicky parádne, také ja rád, tvár zaujímavý,a le to je všetko.
    GaGa Milano vzniklo v 2004, relatívne mladá značka. Ale viac o nich, mne netreba :mrgreen: asi tam má Kucka nejakých známych, keď si vybral práve túto značku ako prekvapko pre svojich zverencov :)

  • Strašné niečo, ale aspoň to reflektuje cekový nevkus niektorých reprezentantov.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • Pozerám, že quartz dávajú skoro za 600 e a tie mechaniky majú rezervu náťahu iba 30 hodín, čo ma prekvapuje. Každopádne pekné nie sú.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

    • Official Post

    Cartier Mysterious Double Tourbillon
    Ku 100. výročiu výroby prvých mysterióznych hodín značka predviedla, že to stále vie. Model je v púzdre o priemere 45 mm z platiny a planetární tourbillon so zdanlivo bez spojenia so strojom sa vznáša v čistom priestore.
    Cena: 115.000 €
    Plus: mysteriózny vzhľad


    Corum Romulus Billionaire Tourbillon
    Rada samotná je z roku 1966, ale v roku 2010 dostala túto podobu priehľadného číselníka. Aby bol dojem dokonalý, sú mostíky kalibra s tourbillonom zo zafíru. Púzdro (43 mm) vďaka diamantom (4,7 ct.) pôsobí rovnako ako číré.
    Cena: 436.000 €
    Plus: unikátnosť
    Mínus: cena


    Jacob & Co. Brilliant Mystery Baguette
    Zasadiť do centra číselníka strojček a okolie nechať priehľadné, púzdro pre dámy s väčším priemerom 38 mm osadiť celkom 355 diamantami s bagetovým výbrusom, to je ideálny recept na dobrý výsledok. Edícia spočíva z 18 kusov.
    Cena: 360.000 €
    Plus: výber kameňov
    Mínus: quartz


    Cecil Purnell Mirage Tourbillon Sapphire
    Ponúka výhradne modely s tourbillonom a ako jeden z mála s veľmi odvážnymi púzdrami, jak tvarmi, tak použitými materálmi. V tomto prípade zafírom. Kaliber s manuálnym náťahom V-13 je doplnený o repetíciu.
    Cena: cca 400.000 €
    Mínus: jediný kus


    Richard Mille RM 056
    V roku 2012 zahájil sériu zatiaľ troch modelov so zafírovým troj-dielnym púzdrom, ktorého diely sú spojené titánovými šróbami triedy 5. Išlo svojho druhu o prvé hodinky umožňujúci dokonalý priehľad do stroja z každej strany vďaka zafíru.
    Cena: 1.700.000 €
    Plus: Prvý svojho druhu
    Mínus: cena


    Quinting Chronograph QGLBS
    Dnes už nie jediná, ale rozhodne prvá značka so sériovými (v kusoch) mysterióznymi hodinkami. Tento model používa pre zobrazenie stopiek celkom 11 otáčajúcich sa zafírových diskov. Púzdro zo zlata 43,8 mm.
    Cena: 22.000 CHF
    Plus: unikátnosť
    Mínus: quartz

  • Do tohto vlákna by sme mali dávať aspoň aké také dosiahnuteľné kúsky, lebo toto je na mašlu :mrgreen: a tiež stačí iba pekne kúsky, nie skovosty, lebo to je už na guľku :)
    Ale hej, si zabil...bomby!

    • Official Post

    Asi viem o com sa mi bude dnes snivat :)


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk