• Artur Akmaev

    Dvacetišestiletý Artur začal svoju životnú dráhu k hodinkám na vysokej škole umeleckopriemyselnej v Moskve, ktorú ukončil ako majster zlatník zvládajúci odbory šperkárstvo, gilošové, gravírovanie a im podobné. Jeho vášeň pre hodinky a hodinárstvo rýchlo rástla a pre svoje prvé ručné práce na umeleckých úpravách hodiniek a strojčekov si vybral poljot 3105. Najprv pracoval pre svoje vlastné potešenie. Po týchto začiatkoch čoraz častejšie používa pre svoje umelecké kreácie strojčeky ETA 6497 alebo 6498, ktoré mu poskytujú oveľa rozmanitejší základ pre trojrozmerná umelecké diela. Každý strojček je rozobraný a najprv je samostatne opracovaná každá jeho časť, aby dala vzniknúť celkovému obrazu zvoleného projektu.
    Pozrime sa na niektoré jeho diela:


    Zdroj: Ablogtowatch

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • ocakaval som vacsiu cenu

    pravdu říct, já taky, po zkušenostech s místními mistry ... na druhou stranu nutno dodat, že tahle udaná cca cena, jak odhaduji, bude spíše takovým odrazovým můstkem. Nicméně zahrnuje: strojek Eta s úpravami a ručním zdobením, pouzdro z nerezavějící oceli, safírové sklíčko, kožený řemínek a samozřejmě kompletní ruční mistrovskou práci mistra Artura.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

    • Official Post

    Krásne kúsky. Osobne sa mi páčia viac keď je tam nejaký motív ako napr ten Batman než obyčajný skeleton. Cena je ako bolo povedané primeraná. Zaujímalo by ma ako prebieha proces objednávky a čo všetko je tam možné vytvoriť :)