Jacob & Co. Astronomia Tourbillon Baguette

  • Jacob & Co. Astronomia Tourbillon Baguette
    http://www.ablogtowatch.com/jacob-co-astro…baguette-watch/

    Tohle veledílo nevidíme poprvé a zřejmě ani naposledy. Ale stále stojí za jedno vlákno k nakouknutí.


    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • tak na toto uz nemam slov... toto uz je mimo beznu realitu. v akej hlave sa vobec zrodi takyto genialny napad? kto tieto mechanizmy navrhuje po konstrukcnej stranke? a kto ich montuje? byvali neurochirurgovia?

  • prave som rozmyslal nad cenou. cca pred pol hodinou som skonstatoval v Bejdukovom vlakne "Bulova Percheron Collection Joseph Bulova Gold First Edition" ze koli puzdru z 99.9% 24K zlata kt. je velmi makke a tym padom ma prakticky nulovu odolnost voci povrchovym poskodeniam s najvacsou pravdepodobnostou skoncia v trezoroch zberatelov. co uz ale potom tieto???

  • V NASA, nebo výcvikovym středisku kosmonatů, tam se ta cena ztratí ;) ... ale je to pěkný zúročení toho, co člověk v mikromechanice dokáže.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

    • Official Post

    Som jediný ktorého napadlo, ako by vyzerali vo väčšom prevedení, ako napr. nástenné hodiny ? :)

  • Som jediný ktorého napadlo, ako by vyzerali vo väčšom prevedení, ako napr. nástenné hodiny ?

    a nebolo by skoda zavesit ich na stenu? :) skor do nejakej nadhernej krabicky z luxusného dreva ako napr. namorne chronometre...

  • Ano aj to je moznost. Na pracovnom stole by som im miesto nasiel :)

  • Fakt neviem čo sa k tomuto dá napísať, neviem opísať ani svoje pocity. Ani som si nemusel pozrieť detailnejší popis a je mi jasné, že je to majstrovské dielo hodné tak jedného milióna s kopou diamantov v zlate... je to nádhera.
    Jediné čo ma napadlo je, že asi nositeľné nebudú, predsa len je to kus pre zberateľa a predpokladám, že výška a priemer budú citeľné. Nie, nemusím to vedieť presne, pri takýchto kúskoch mi stačí keď si pridám video do obľúbených a z času na čas si ho pozriem. Poklona!