Potápky pro každou příležitost, ale...

  • :super: Presne tieto ma napadli včera keď prebiehala Tvoja debata s Braňom, nepridal som ich iba kvôli tej "maličkosti" :mrgreen: inak, spĺňajú takmer všetko... okrem toho ma napadli značky ako Bremont, Zixen, Rolex, Zenton, Sinn, Azimuth, Kazimon aleu všetkých je problémom buď tá maličkosť alebo mamutia veľkosť. Aj tak som veľmi zvedavý ako nakoniec dopadne toto bádanie po hodinkách "skoro" dokonalých Tvojim podmienkam. Držím palce.

  • ano, Martin, tieto napadli aj mna :) az na dve malickosti : su japonske a Honzo preferoval Swiss alebo nemecke, ad dva - cena... inak nemaju chybu! a dodavam este tretiu vec, bo ich prave pozeram na Seyia Japan - rozmer 44mm...

  • Tak,tak... nie je to swiss, ale držal som sa toho slova "znesiteľné", pretože pri GS je toto slovo maximálne postačujúce.
    A napr. taký Bremont? Keby bol za prijateľnú cenu tak predpokladám, že by vlastný stroj a UK made absolútne prevalcoval swiss made alebo práve slovo "znesitľné". Nemám pravdu? :mrgreen:

  • Nevím jestli by právě převálcoval swiss in-housy, ale ve své třídě by se jim vyrovnal. Bremont by byla jednou z lahůdek, stejně jako GS, ale s tim nehnem :) , stejně jako s tímhle, krása, no ne?

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • aha, ano - tak toto je kazdopadne viac ako "niečo znesitelnejšie" :) tak potom nie je o com uvazovat, bo tieto maju prakticky vsetko. az na tu cenu - na Seiya je "pre istotu" uvedena len v japonských jenoch. neviem preco ale ani mi to kurzova kalkulacka nechce prepocitat na Eura. no a rozmer 44mm zase pre Teba vôbec nemusi predstavovat problem kedze mas zapastie 190. tieto by stali za to... dokonca ani takému zarytému odporcovi komplikacii ako ja by ta rezerva natahu vôbec neprekazala. prave naopak - s uznanim musim pochvalit vyrobcu ze sa im ju podarilo zakomponovat do celkového vzhladu hodiniek velmi decentne a nevtieravo. vsetko na nich ma svoje miesto. iba ak by som chcel strasne prudit tak datum by mohol byt naopak - biele indexy na ciernom pozadi :) ale to som si musel trochu rypnut aby som nasiel nejaku tu nedokonalost :)

  • prídu mi dosť v pohode. nejaké to info

    Case Stainless steel 44mm / display caseback / crown locking deviceMovement Automatic ETA 42hrs PwrResFunctions Hours, minutes, seconds, date, power reserve indicatorDial Black/ greyBezel Unidirectional rotating / black / greyWater-resistance 200mStrap Ss bracelet / leatherMSRP Aprox 2000USD (on bracelet).

  • Tak to jsem je tipoval levnější, když to zhodnotím, cena až až, velikost snesitelná na hraně, strojek a pouzdro zřejmě bez anti... úprav, povrchovka lunety lapač otisků, v týhle třídě lacině působící guilloché ...ALE fajnový indexy, slušný ručičky, kyklop, skvělá ochrana korunky, pěkná power reserv...až moc vyvážený + a -...velikost/luneta/cena vzhledem k nabídce je pro mně vyřazuje.
    Díky za čas s hledáním i dodání podrobností :super:

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • na prvej snimke vyzeraju slusne, ale az tato druha ich ukazuje realnejsie a v plnej krase. pre mna zaujimave hodinky. Roamer tak nejak okrajovo vnimam, neviem o tej znacke nic blizsie ale myslim ze je to solidna spolocnost. akurát v nasich koncinach asi nie prilis masovo rozsirena. viac neviem. ale ako si napisal "uplny shit" to nebude. nakoniec ani samotna cena nie je nizka. pacia sa mi aj detaily ako luneta s plastickými indexmi a chutna je aj ochrana korunky. ta im dodava taky ten spravny divers look! su pekne! tak tie zaujali aj mna Kubo :)

  • Doteraz som pozeral len fotky ale toto video má dostlo totalne !!
    [no škoda že sa už nedaju zohnat]

    External Content m.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.


    Prim sport II
    SEIKO 5 snk 645 k 1
    Seiko 5 snk 369 k 1

  • Paráda, pouzdro a tah ... moc pěkný. Ten prostorovej bazmek pod sklíčkem by mi ale dost připomínal takový ty prostorový 3D fotky udělaný ve skle, nebo co je to za materiál, jak říkám: ,,Na věčnou památku". Byla doba kdy na to stála řada zájemců, dnes nevím, jestli to ještě tak frčí.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Branislav ja viem, to bol len príklad toho čo chce ale odmieta zaplatiť :mrgreen:

    Orien star potápky spĺňajú tvoje antimagneticke a antišokové požiadavky ? nie som si istý či orient niečo také má