1 Findeisen - to je nejaka nova hodinkova jednotka
Nie, je to z nemciny a znamena to ''zbohom'': ''Au Findeisen''
1 Findeisen - to je nejaka nova hodinkova jednotka
Nie, je to z nemciny a znamena to ''zbohom'': ''Au Findeisen''
Iba že by Zbohom bylo Auf Wiedersehen 🤣
To je dovidenia
Ale nie!
tak predsa si ich kupil
tak predsa si ich kupil
no za tú cenu no nekúp to
To je dovidenia
Aj to, máš pravdu... Má to víc vyznamú, či mýlim sa? Už sem veru dlho nemčinu nepoužíval 🤣
1 F, co myslite?
Ako špatné nie sú, o tom žiadna, myslím, že nikto ich tu za dizajn nehanil, to len tá cena nám tu všetkým prekáža (okrem Romana, ten na ňu nevidí ), lebo tam nie je nič špeciálne, čo by tú cenu obhájilo.
Nekupil, len som vyskusal . Ja som drzgros, podobne ako pepe , nekupujem hodinky na ktorych rovno stratim cez 50% ceny.
Ta cena je dost mimo, by som povedal aj ja. Neviem hodnotit, ci to zodpoveda kvalite alebo nie, z mojho pohladu je smerodatnejsie, za kolko a ci vobec sa daju po case zas predat. A az tak sa mi zas ani nepacia, a to je to najpodstatnejsie. Keby to bola zivotna laska na prvu, tak by sa aj cena dala stravit, ale tak WOW zas rozhodne (pre mna) nie su.
Ocinko , užívaj si tieto chvíle , strašne rýchlo pominú , ostanú len úsmevné spomienky ...
Ocinko , užívaj si tieto chvíle , strašne rýchlo pominú , ostanú len úsmevné spomienky ...
Mi hovor , jedno uz mam a uz ma 8 rokov, kurnik, a jak vcera to je ked bol takyto ... Uzivam, uzivam 🫠