Par peknych vianoc som tam stravil tak sa na mna nieco nalepilo… Fondue a Raclette musi byt kazde vianoce
Čo máte dnes na ruke (hodinky)?
-
-
Chlapi pred tým, než vypukne to žranie, sa treba aj odvážiť
Budeme súťažiť kto dá viac?
-
Par peknych vianoc som tam stravil tak sa na mna nieco nalepilo… Fondue a Raclette musi byt kazde vianoce
Ja len trochu zartujem je to fajn
-
Par peknych vianoc som tam stravil tak sa na mna nieco nalepilo… Fondue a Raclette musi byt kazde vianoce
a este jedno podobne som jedol, velky kus syra ohrievany nad ohnickom (svieckou alebo pod.) a oskrabavane takou spachtlou to co sa zacina na nom roztapat.. len uz neviem ako sa to volalo
najlepsie je na tom vzdy aj tak to vino, ktorym to zalievas
-
watchnewbie No tak to je raclette
-
-
-
watchnewbie No tak to je raclette
ja som myslel, ze raclette je len to v tych mistickach. A zistujem, ze raclette je vlastne ten druh syra a je jedno ako a z ktorej strany ho ohrievas
-
watchnewbie to co si popisal je tradicne servirovanie raclett z cias ked jediny zdroj tepla bol ohen. Misticky a elektricky stolny gril je zalezitost poslednych 30 rokov. Ale mas pravdu… je to druh syra a ako ho roztopis je jedno… ja ho davam do truby, porozkladany v keramickej nadobe na zemiakoch uvarenych v supke.
-
-
Nepasujú mi na nich tieto remienky. Ten tmavo modrý sa ešte dá. Problém vidím vo veľkom rozdiele odtieňov remienka a ciferníku. Buď by som bral úplne rovnakú farbu ako ciferník, alebo nejakú tmavo modrú. Neskúšal si nejaký suede remienok? Modrý, alebo sivý?
-
Hladam k nim nejaky vodeodolny k moru, lebo pri absencii mikroregulacie na tahu, obavam sa ze by mohol byt nepohodlny. Este nejake dalsie dnes dosli, sivy, cierny, biely, zlty.. Este poskusam. Tieto modro zelene som bral primarne k snowflakom, ale je to rovnaky rozmer, tak som vyskusal Na bielom asi trochu lepsie:
-
mne sa paci ten spodny zeleny
-
Prvý je naj, potom druhý, posledný by som dal na Certiny, ale na tieto tvoje nie
-
-
Predcasny vianocny darcek
-
-
Pekny predvianocny vecer priatelia
-
-
-