• Si sa trafil :) presne tie Hamiltony teraz pozerám a postupujú do výberu. Ešte pozerám podobné modely.
    Ten Timex je momentálne na prvej priečke v prestupnej stanici...

  • Po tom ako ma kontaktoval @esqueleto, že má jeden jediný kus OVM, na ktorý sa práve ozval záujemca z USA, lebo priamo Steinhart má tento model vypredaný - nedostupný a čakacia doba je taká aká je, rozhodol som sa, že ich beriem. Hľadal som ešte aj v noci niečo čo by sa mi viac zapáčilo ale nič som nenašiel, takže verím, že budem spokojný.
    Ďakujem za pomoc a rady priatelia a Peťo, Tebe ďakujem za ochotu a ústretovosť.

  • Ďakujem za podporu, verím, že spokojný budem. Zatiaľ je to v pohode, časom sa tie požiadavky na výber a samotný čas na výber určite zmení, ešte nie som tak náročný, stále sa choroba len rozbieha (ale značne to pociťujem :mrgreen: )

  • Super teším sa tejto voľbe :super: Nezabudni sa potom zásobiť dostatočným množstvom remeňov rôzneho druhu :malin1:

  • Nebude ti prekazat ta velka medzera medzi remienkom a puzdrom?

    Myslím si, že mi to vadiť nebude, pozeral som veľa fotiek a nie je to také tragické (samozrejme ako pre koho). Musím len nájsť remene, ktoré budú hrubšie. Ale tak vyskúšať to musím. Aj mesh chcem nejaký nájsť, tak uvidím, čo sa mi podarí.
    Kubo vďaka, a budem sa snažiť robiť krajšie fotky ako doteraz :]

  • @mapo takze nakomiec Hamilton? tie hodinky sa mi pacia. jednoznacne najviac asi tah, bezchybna korunka ( velke plus za cabochón so zvyraznenym velkym H - vazne klasa!) + pekna luneta a dobre tvarovane decentne prehnute puzdro... celkovo posobia uhladene a nenapadne. pre mna jedine trosku zbytocne "diamantove" indexy, na to si nejak pri Hamiltone stale nedokazem zvyknut, ale inak fakt dobra volba... mimochodom, neuvazoval si aj o ciernej verzii?

  • @mathyk snazim sa nebyt emotivny, aspon pokial je to pri teme hodiniek mozne :) tie zobrazene Hamilton sa mi pacia, zvlast detaily ktore som si dovolil konkretizovat. asi mi ale unikla dolezita skutocnost ze sa Mapo nakoniec rozhodol pre Steinhart Ocean Vintage Military. chapem to spravne? akurát sa nazdavam ze Hamilton ma v tomto smere rozhodne praktickejsie (ergonomickejsie) doriesene nozicky. aspon pre ludi s mensim obvodom zapastia, ale Mapo ma180mm a to je v takomto pripade mozno smerodajny cinitel.

  • Maťo, viem, že si to hovoril a viem, že si na tú medzeru citlivý :mrgreen: videl som aj pár fotiek kde bol remeň veľmi tenký a tam to ani mne moc nesedelo,
    ale napr. pri týchto putovných LumTec je to omnoho viac aj s pridávanými remeňmi, ktoré sú súčasťou balenia (medzera do výšky je značná - z boku, z pohľadu zhora menej) a tiež mi to nevadí. Pri nich to vyzerá ešte horšie, ale som s tým vyrovnaný. Uvidím ako to bude v reáli, určite poriešim aj nejaký nato, sám som zvedavý ako to ukáže.