Ako sa rozhodnúť, kde môžem vyskúšať hodinky ?

  • Ahojte. Sledujem fórum už dlhší čas. Môj výber hodiniek je už takmer jednoznačný, ale hodinky by som si chcel pred kúpou reálne vyskúšať na ruke. Som z Košíc, no tu sa neviem akosi dopátrať k obchodu, kde by som vyskúšal nejaké Steinharty (ocean one, triton, apollon), alebo Monstery. Viete poradiť?

  • Ahoj,

    Steinhart sa zameriava na predaj hodiniek výlučne cez internet, preto kamennú predajňu v KE nenájdeš. Autorizovaný predajca na Slovensku má síce showroom vo Zvolene, ale ako pozerám, žiadne Tebou menované hodinky nemá skladom. Skús sa nakontaktovať na @esqueleto , on je autorizovaným predajcom na Slovensku.

  • Steiny asi v kamennom obchode ťažko :mrgreen: .
    Seiko možno áno.
    Skôr by som sa snažil osloviť nejakých členov z fóra z KE alebo okolia.
    Ja som 60 km od KE, keby sa ti chcelo dôjsť na pivo/kávu. Mám oranžové Monstery a Steiny Ocean 44 a bronzové pilotky 47 mm.
    Ale určite nájdeš aj niekoho z KE, však sa tam z času na čas organizujú aj zrazy.

  • Ahoj @ladislav69, ja som predajca značky Steinhart, takže ak by si mal cestu okolo Zvolena, tak sa kľudne zastav. Len daj prosím dopredu vedieť. Nejaké Steinharty mám skladom, aj také, ktoré napríklad nie sú uvedené na webstránke ako skladom. Napríklad Ocean Vintage Military a Tritony mám aktuálne skladom;-) Avšak pomerne rýchlo sa ten stav zásob mení, takže je vždy lepšie objednať sa dopredu..