Oris Air Racing, edition IV

  • Na počesť víťazstva švajčiarskeho tímu Oris v závode Gold Race, ktorý je súčasťou národného majstrovstva v leteckých športoch v meste Reno v štáte Nevada v USA v roku 2013, sa spoločnosť Oris rozhodla uviesť na trh hodinky Air Racing (edícia IV) v limitovanom počte 1000 kusov. (sept.2014)
    Krásna farba, parádna spona, trochu neprimeraná veľkosť ale inak :amen:
    Ref. No. 735 769 4783 TS, priemer 45mm (cena 1800CHF)
    Automatický strojček, kal. 735, založený na SW220-1 s ukazovateľom dátumu a dňa
    Viacdielne púzdro z nerezovej ocele s vrstvou DLC vodotesné do 100m
    Šróbovacie zadné veko s rytinou Scarlet Screamer a poradovým číslom
    Vypuklé zafírové sklíčko s vnútornou antireflexnou vrstvou
    3D indexy so SUper-LumiNovou
    Šedý textilný remeň s nerezovou skladaciou sponou (patent Oris-u)
    Zdrorj: http://www.masterhorologer.com/2014/09/oris-a…iv-limited.html

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

  • a parádna je aj tá spona :super:

  • Podla mňa bude aj velkosť v pohode, vyzerajú byť dosť tenké a nožičky sú krátke, takže si nymslím, že by to malo byť nepohodlné na nosenie.
    Celkovo sa mi inač velmi páčia, ale 1 800 CHF mi za to príde aj tak vela. Velmi ale cením možno mať takú sklápaciu sponu a zároveň nastaviť dĺžku remeňa. :super:

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • nadhera, len co je pravda - pisali o nich aj v najnovsom Watch Magazine na str.95. len ako tu uz bolo spomenute - ta nestastna velkost :( nerozumiem celkom tejto filozofii velkych priemerov. s trochou nadsazky to povazujem za diskriminacne. co my s "beznymi" rozmermi zapastia??? este ze je v ponuke aj model Oris Big Crown ProPilot Date s priemerom 41mm i ked prirodzene nejde o limitku. asi som prilis kriticky, ale preco napr. Oris ci Eterna pchaju do takych krásnych kuskov Sellitu?

  • Sluší jim to, padnul by jim radio nátěr, možná by šly i tritiovky. U Orisu mě už velikosti nepřekvapěj, ale musíme zas brát v úvahu, že ty modely jsou spíš nástroje pro danou profesi.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1