• Popri tom kolovani hodiniek, napadla ma taka otazka - mate nejakeho svojho tikajuceho milacika, nejake hodinky ktore su pre vas tak specialne, ze by ste ich nepredali alebo nevymenili, ze k nim proste mate specialny vztah? :) A preco?
    Ja osobne sa priznam ze mne k srdcu prirastli moje Seiko OM kedze, to boli prve automaty a zaroven poriadne hodinky, ktore som si sam po dlhom sledovani for a recenzii vybral a kupil. Nosim ich kazdy den aspon par hodin a odkedy ich mam, nezastali. :) Ale ak by som mal vybrat najkrajsie hodinky v zbierke, su to asi Zodiac Sea Dragon.

  • Hodinky ktore nikdy nepredam a raz ich darujem synovi su moje prve ozajstne automaty - Damasko DA36. Aj ked ich teraz casto zanedbavam, su pre mna niecim co pri mne bude velmi velmi dlho :hello:

    stálice: // DAMASKO DA36 // SEIKO SCVS 001 // CHR.WARD C60 38 mm // +-

  • Ja mam ako darček resp dedičstvo Omegy PO, je za nimi dlhá a ťažká cesta, mal som ich na svadbe a na veľa svadobných foto. Aj ja ich trochu zanedbávam ale viem ze so mnou zostanú veľmi dlho

    Ω Planet Ocean 600m Chrono , Planet Ocean 45,5mm cal 2500C , Ploprof 1200m

  • Pre mňa sú jedny z najdôležitejších hodiniek moje Seika. Sú to moje prvé automaty a bol to darček. Zároveň sú pre mňa pohodlné na nosenie a neskutočne sa mi páčia. Nosím ich každý deň a nikdy by som nepovedal, že aj za tak málo peňazí, môžem mať tak parádne hodinky.

  • Pre mňa sú jedny z najdôležitejších hodiniek moje Seika. Sú to moje prvé automaty a bol to darček. Zároveň sú pre mňa pohodlné na nosenie a neskutočne sa mi páčia. Nosím ich každý deň a nikdy by som nepovedal, že aj za tak málo peňazí, môžem mať tak parádne hodinky.


    No tak az na ten detail s darcekom sme na tom podobne....a ake Seika su to?

  • Tie Primky na to, ze vyroba za tvrdeho socializmu celkom solidne hodinky....ale neviem, stale hladam medzi tymi primkami nieco extra, co by ma zaujalo. Teda zaujali ma, Orliky, ale tie su trochu nedostupne :D :D

  • pre mňa to budú asi moje Dstar-y. Prvé automaty, prvé poriadne hodinky. Poriadne dlho som ich vyberal. Plus neplanujem nikdy predať nič čo som dostal od dedka (tj certiny a omegy).

  • Ja mám takých viacero. Určite nepredám žiadne z hodiniek, ktoré mám po členoch rodiny, to znamená po dedkoch, otcovi či bratovi. Z tých nových, ktoré som si už zaobstaral sám, to majú natvrdo moje Rolex GMT Master IIc. Nemal som v pláne si kupovať Rolex, ale stačilo ich len tak z rozmaru dať v predajni na ruku a bolo to jasné. Určite ich zdedí jeden z mojich synov. Ešte musím vymyslieť, čo s tým druhým :)

  • Igeny po dědovi, taky stejnej ročník jako já


    Igeny sa mi popravde pacia viac ako Sport II, to bude tym, ze mam rad okruhle puzdra :) Ale Prim Sport I gen je dost podobny jednemu starsiemu modelu od Zodiac-u, tusim Sea Wolf...asi sa inspirovali :D