Breitling Chronomat 44 Raven

  • No šme še pobavili :D :D .. A teraz už vážne :D .. Skúšal som celú modrú verziu ako spomenul cretino ale nie je to také pekné ako v tej zelenej od Miša.

  • External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    ine kafe .. a ten tah :super: :super:


    Prim sport II
    SEIKO 5 snk 645 k 1
    Seiko 5 snk 369 k 1

  • Nooo ani nie za mňa. Tie čierne a na gumke vyzerajú tak dravšie, a určite by si si ich nepomýlil s iným modelom. Toto prevedenie mi príde moc také obyčajné.

  • Ale tak tie ktorí si postol ako prvé, teda to čierne prevedenie s červenou kombináciou, to je jedinečné. Žiaden model sa nato nepodobá (aspoň ja som žiaden taký nenašiel). Zato tieto oceľové prevedenie na ťahu je typickejšie pre viaceré modely. Preto som povedal že obyčajné. Teda možno som sa mohol vyjadriť inak ale myslel som to takto. Chápeš ? :)

  • Ale ano, chapem.. Jediny model, za ktory by som vymenil moje Super Avengery je asi tento, mozno take moje dream watch, aj ked sa do nich nehrniem :mrgreen:

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • Parádne sú :) To je rada Chronomat? Lebo keby mám nato fyzické predpoklady tak jednoznačne by som pokukoval po modely z tej rady. To je podľa mňa ikonická rada od Breitling. Práve béčka boli tie hodinky ktoré u mňa vyvolali taký záujem o hodinky aký mám. Pamätám si že som pozeral asi hodinový dokument na Discovery o tom ako sa vyrábajú. Skoro som nedýchal pri tom :D Potom prišlo to tvrdé precitnutie do reality keď si človek pozrel cenové relácie a rozmery tých hodiniek. :mrgreen:

  • Adam, ano - su to Chronomat GMT vo velkosti 47mm, inhouse B04,..

    Don - diki za podporu.. Otazkou ale ostava, ze ak si zajtra kupim svoje dreamwatch-e, co bude pozajtra? A potom? Po prvotnom nadseni nastane pocit vyhorenia, ze dalej uz len slepa ulicka a odsudim sa na nakup a nasledny predaj kadejakych vymyslov, co budu zazehnavat nudu? :( neviem, preto zatial nekupujem, zivim sen aj nadalej :D

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1: