Čo máte dnes na nohe?

  • dal som vtipný názov - hádam pritiahne pozornosť.

    Riešim malú dilemu - chcem na zimu nejakú obuv na každodenné nosenie, ale nejak som sa stratil a hľadám inšpiráciu. Tak sa pochváľte čo nosíte vy, prípadne mi niečo odporučte. Vrelá vďaka. :mrgreen:

  • No ja odporúčam značku LASOCKI (CCC, Deichmann). Sú to koženné topánky a mňa nikdy táto značka nesklamala :) Určite si vyberieš. Pokial nechceš dávať 80 a viac € za kožu tak potom sú prijateľné ešte topánky značky Gino Lanetti :) Súce umelina ale vyzerajú dobre :) Ja osobne mám momentálne niečo na štýl tých v strede :D

  • Kedže chodím prevažne neformálne /športovo/ oblečený, v zime pokiaľ nie je veľa snehu, kaše a pod tak nejaké nízke Salomon-y /goretex/. Keď už fakt napadne poriadny sneh tak zvyčajne vysoké turistické Raichle /koža, goretex membrána, podrážka Vibram/- akurát, že tieto sa mi teraz v jeseni v Tatrách /4 dni/ "rozpadli" - medzipodrážka v oblasti oboch piet - čo ma, aj keď ich mám už pár rokov, dosť nepríjemne prekvapilo.

  • no ja mam zase s lasockami zlu skusenost. na oko pekne topanky sa po par mesiacoch uplne zopsuli. vyblednuta koza, vpadnuta vnutorna stielka, proste sklamanie. nastastie uspesne vyreklamovane. inak vyber ma tato znacka velmi siroky.
    moja momentalne posledna akvizicia je znacky ecco a som velmi spokojny.

    stálice: // DAMASKO DA36 // SEIKO SCVS 001 // CHR.WARD C60 38 mm // +-

  • Vidíš a ja som rozmýšľal, že ako by som prispel. Ecco ma nenapadlo, kedysi sme celá rodiny mali túto značku. Kupovali sme to v Martine v podnikovej predajni. Myslím, že tam ešte stále táto predajňa funguje.

  • Vyborne topanky su Panama Jack (ak mate radi tento styl) drahsie, ale tomapnky fakt na dlho a nadcasovy design.
    Na zimu mam vyssie mestske boty od Gaastra. Vnutro je ovcia vlna.
    A akutane novy prirastok of Francuzov..Palladium (povodne cez vojny vyrabali preumatiky pre letecky priemysel..)