• No a je to tu, teraz ma zobudil pan z ups a prisli mi prve automaty ! Tesim da strasne :D dufam ze som ich moc nedochytal na tych par fotkach co som spravil :D a dakujem vam vsetkym co ste mi radili a snažili ma nasmerovať :) a dakujem mysiakovi ktory mi ukazal ze chcem modre potápky :)

    Neskor spravim viac fotiek, toto je len na rychlo :)

    Mam jedinú otazku , preco je ten strojcek cierny ? :O na fotkach som videl niekedy kovovy a niekedy takyto .. Viem ze cierny ma chrono verzia. Ale na WUS aj niektore nechránia mali cierny ako mam ja, neviem niekto ci je v tom nejaky rozdiel ?


    Odoslané z iPad pomocou Tapatalk

  • fotky budu, dam ich nafotiť bratovi, on sa snaží fotiť "profesionálne" tak snáď fotky budú super.. no a fotené to bolo iPadom takže tieto fotky by som neriešil.. a vyšlo ma to 1200 dolarov + 143E clo.. Clo som dufal že ma nejak obide ale tak nevadí :D a ten rotor sa mi viac páči čierny, len som nevedel či je to nejaká novšia / staršia verzia, ale je to jedno :D

    teším sa :ghee: a lumi je fakt pekná, luneta pecka, krásne cvaká, neni tam žiadny pohyb do druhej strany ako u niektorých hodiniek, kotvička sa hýbe ako sa má, ťah je super, dokonca aj ta krabička v ktorej to prišlo ma milo prekvapila, neviem čo viac dodať, je to úžasné a som fakt štastný :D myslím že na začiatok fajn hodinky + aj nie až tak okukané tu na fóre.

  • aj napriek zlým fotkám vyzerajú parádne. gratulujem.

    "Kubo007" wrote:

    ....odlepovať z nich tie blbosti je ale fakt ako za trest......


    to si musíš vychutnať u nových hodiniek, a nie sa zlostiť :mrgreen:

  • "Kubo007" wrote:

    odlepovať z nich tie blbosti je ale fakt ako za trest.. to jediné mi kazí ten super dojem z nich :D

    presne kvoli tomuto kupujem radsej pouzite hodinky.. nevytaca ta zalepena krabica, vsetky tie vysacky, folie, zarucne karticky a ten strasidelny smrad novej krabicky a novych hodiniek - uz nikdy viac :mrgreen:

    inak velka gratulacia, uzivaj dlhsie ako je standardny priemer vlastnictva hodiniek tu na fore :super:

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • Gratulujem! :super: Parádne, zriedkavé hodinky. Nech robia veľkú radosť každý deň čo najdlhšie.

    cretino: "presne kvoli tomuto kupujem radsej pouzite hodinky.. nevytaca ta zalepena krabica, vsetky tie vysacky, folie, zarucne karticky a ten strasidelny smrad novej krabicky a novych hodiniek - uz nikdy viac :mrgreen: "
    Ja mám zase toto všetko rád. Aj odlepovanie fólie, výsačiek a fetovanie novej krabičky a hodiniek. ::d Keď si najbližšie kúpiš nové hodinky, tak ich kľudne najprv pošli na mňa, ja sa obetujem a absolvujem tú strašnú procedúru za teba. :hehe: ;)

    Longines Conquest_Tissot PRS 516_Seiko Monster_Christopher Ward C60 Trident Pro 600_Seiko SKX009_Seiko 5_Orient Blue Ray_Casio G-shock

  • :gene3: :/ škoooda... ja už som sa tešil jak tu všetkým budem rozbaľovať hodinky.... :hehe: ::d

    Longines Conquest_Tissot PRS 516_Seiko Monster_Christopher Ward C60 Trident Pro 600_Seiko SKX009_Seiko 5_Orient Blue Ray_Casio G-shock

  • no ako svoje prvé automaty dúfam, že ich budem užívať do smrti :D neplánujem predávať.. už len preto že sú prvé, bolo by mi to lúto :(

    a inak aká je tá priemerná doba vlastníctva hodiniek tu na fóre ? :D

  • rýchlo pridám pár postrehov a nových zlozvykov čo som postrehol za posledných 20 hodín..

    hodinky sú krásne, kvoli lešteným plochám su neprehliadnutelne :D vela ludí si ich všimlo a každý sa opýtal : kolko také niečo stojí ?

    tá luneta vyzerá fakt krásne, na fotkách to asi nie je moc vidiet ale tá keramika (tušim to volajú high-tech ceramic.. ? ) je fakt super..

    keďže som pred tym automatické hodinky nemal vychutnávam si neskutočným sposobom ten pohyb sekundovky.. krása :gene3: , pre vás čo ste na to zvyknutí to je klasika, pre mna je to niečo nádherné :D

    tá lumi je super, je krásne vidiet ked cez den prejdem do tmavsej miestnosti a je modrá teda.. a modrá je fakt dobrá !

    priehlad na strojče.. síce je vnútri ETA a pre niektorých tu možno žiadny zázrak ale pre mna zase nieco krásne :D som fakt rád že majú priehlad na strojček.

    zobral som si lupu hned po rozbalení a pozeral som sa na detaily.. no čakal som niečo iné, horšie.. fakt krása, vśetko je pekné.. :D podla mna nemajú chybu

    posledná vec.. dnes som sa na hodinky pozrel asi milion krat a ani raz som si nezapamatal kolo je hodín.. pozeral som na všetko len nie na čas.. bud som pozeral na kotvičku :rouge: , ale na nápisy ako : RADO / AUTOMATIC / swiss made

  • vitaj v klube postihnutych, tiez sa na hodinky musim pozriet viac krat ked chcem zistit cas :)
    doba vlastnictva hodiniek je rozna, su kurevnici co striedaju hodinky na mesacnej, tyzdennej az dennej baze. dokonca sme tu mali pripad (vsak Gio?), ked objednane hodinky este nedorazli na Slovensko a uz boli predane :mrgreen: no mame tu clenov, ktori maju svoje hodinky roky a su plne spokojni. je to teda velmi individualne ;) hlavne bud sam sebou a rob si to co sa paci tebe :)

  • "Kubo007" wrote:

    hodinky sú krásne, kvoli lešteným plochám su neprehliadnutelne :D vela ludí si ich všimlo a každý sa opýtal : kolko také niečo stojí ?

    ..toto neznasam ked sa ma vypytuju, odpovedam len, ze pokial to robi radost je jedno kolko to stalo :D

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1: