Citizen AN7020-57F - ebay

  • Zdravým. Potreboval by som poradiť ohľadom kúpy týchto hodiniek a či už niekto z Vás kupoval hodinky cez tento internetový obchod, aké má skúsenosti. http://www.ebay.com/itm/CITIZEN-RACING-CHRONOGRAPH-GENTS-100m-TACHY-SPORTS-WATCH-AN7020-57F-AN7027-58F-/230892024735?pt=AU_Watches&hash=item35c23cb39f Tu je link na ebay a keď zrolujete kúsok nižšie uvidíte aj ten e-shop. Tá cena je podozrivo nízka, čo si o tom myslíte?

    Ďakujem za každú radu.

    Edited once, last by misoo (April 20, 2014 at 10:03 AM).

  • Ahoj a vitaj na fore,

    kupoval (a predaval) som cez ebay zopar hodiniek, okrem hodiniek tam bezne nakupujem kadejake menej ci viac spotrebne/cenne veci.
    Ako prve by som sa vzdy zameral na hodnotenie daneho obchodnika.. pokial ma tisice realizovanych obchodov a hodnotenie blizke 100% (v tomto pripade 99,7%) tak by som sa nebal nakupovania.. Vseobecne by som sa nebal nakupovania cez ebay, pokial budes platit cez paypal. Pri tejto forme platby mas garantovane vratenie penazi naspat v pripade, ze ti tovar nedodaju, pripadne ti dodaju nieco ine ako bolo pisane v ponuke.
    Treba este pocitat, ze tovar obdrzany z uzemia mimo EU podlieha colnej kontrole, pri ktorej je zväcsa potreba doplatit DPH/CLO (nastuduj si, pri akych suma sa to deje), takze vysledna suma nakupu sa zvykne predrazit, aj ked sa moze stat, ze balik neostane na colnici (stalo sa mi to nespocetne vela krat).

    Ja by som sa ale asi najskor popozeral po fore, precital si nieco o hodinkach a nasledne si vybral az potom vyberal.

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1: