URWERK EMC – dômyselné šialenstvo

  • Posledná novinka z dielne švajčiarskeho Urwerku, ktorú stihli už v máji predstaviť v rámci výstavy Baselworld, sa konečne objavila na trhu. Zberatelia netradičných hodiniek a vyznávači priemyselného dizajnu si môžu pripraviť svoje bankové účty.

    EMC (Electro Mechanical Control) sú tradičné mechanické hodinky doplnené unikátnym elektronickým modulom, o ktorom bude reč trochu neskôr. Majú vyslovene moderný, žiada sa povedať že už typicky netypický urwerkovský vzhľad. Pomerne robustné hodinky sú široké 43 mm a dlhé 51 mm, hrúbka dosahuje 15,8 mm. Odolnosť voči vode sa testovala len do 30 m (3 ATM), takže na spoločné kúpanie treba zabudnúť.

    http://info.photowatches.eu/2013/09/urwerk…stvo-aktualita/

    Edited once, last by misoo (April 22, 2014 at 9:56 PM).

  • Šialenstvo. Ten kľukový generátor to je technologická bomba, strašne sa mi to páči. Ale celkový vzhľad to už je moderné sochárstvo, to už nie. Ale ponosil by som ich. Veľmi zaujímavá je tá presnosť, že si ju môže majiteľ sám upraviť. Recenzia super a fotky ako vždy :super:

  • Tie hodinky sú tak šialené, až sú krásne. Ja by som ich nosil s radosťou, škoda že sa takéto dizajnové divočiny nerobia aj v normálnejších cenových reláciách.

  • "misoo" wrote:

    ty si videl niekedy cecha hovorit po slovensky? ja este nikdy v zivote... aj suseda co zije v BA uz 40 rokov stale mluvi... :mrgreen:
    inac recenzia supr a fotky jakbysmet ::d :super:

    práve toto sa poslednú dobu výrzane zmenilo. už len pozostatky starej gardy hovoria po česky. dnes mám skúsenosti, že všetci Česi sa snažia hovoriť na mňa po slovensky. kedysi by som nemal väčšiu radosť, dnes im ale všetkým hovorím, aby radšej hovorili po česky :o)

    akosi som nadobudol pocit, že pokiaľ máme šancu si rozumieť svojimi jazykmi, je hlúpe snažiť sa hovoriť inak. vždy sa cítim blbo, keď sa so mnou snaží nejaký chorvát alebo poliak, či rus hovoriť anglicky alebo nemecky ... radšej sa priučím ich reči :o)

    toľko k OT, k recenzii a fotkám už síce povedané bolo, ale super. zaujímavá mašinka.

  • ja bych se nikdy neodvazil kazit slovencinu... :)
    tohle je nova redaktorka, prvni clanek a hned takova bomba, myslim, ze tema zpracovala uzasne! :)

    porad premyslim, co ja na tyhle hodinky... hele, lidi, ja bych je snad i nosil! jen ta mala vodotesnost... a tady mi chybi 2,5 mega... ::d

  • Tá water resist ma tiež trochu zaskočila. Na prvý pohľad kus hodiniek a tak málo vody znesú. Mohli fakt otestovať viac, pýta sa to k nim, aspoň stovečka keby bola.

  • Inak páni ak hodíte očko na urwerk.com tak majú teda parádne kúsky. Dizajn teda šupa obrovská a schválne som si kukol na tú WR a všetky sú len 3ATM :rouge:

  • To hej, z takéhoto pohľadu ma to nenapadlo, ja sa skôr snažím na všetky pozerať ako nositeľné kúsky, prirovnávam ich k svojmu využitiu a potom to nejako v hlave utrasiem. A práve tie 3atm by bolo pre mňa málo. To samozrejme neznamená, že všetky sú TOP a krásne :)

  • Prirovnával som výzor hlavne, s nejakými echt oblekovkami jasné že nebudem plávať, ale pri týchto sa to podľa môjho názoru vyslovene pýta aby to bolo aspoň tých 50m a ešte k tomu, že robia všetky v ich ponuke len s 3atm. Tiež by si si nekúpil asi Géčka, ktoré majú 3atm. Tak som to myslel, niečo v tom smere.

  • "misoo" wrote:

    mne nejako outdoorovo nepripadaju... :) ale zas zakrutit si klukou na dne bazena, kedy toto zazijes co... :frime: :mrgreen:

    No elegantné oblekofky to veru tiež nie sú, aj keď by som spod manžetiek s týmto asi hodne pozornosti utŕžil :hehe:
    Ešte možno v tom obleku sedieť na dne bazéna a točiť kľukou...