• "marekjanik74" wrote:

    Cierne


    trochu neskoro :hehe:

    uz ich mam celkom dlho a mam trochu problem s ich rezervou, nemal by mat motorcek 7S26 rezervu nejakych 40hod? Chodim do skoly pondelok,stredu a stvrtok a nosim ich iba do skoly. Napr dnes sa mi po pondelku uz zastavili, takze vydrzali cca 20-24hod, kde moze byt problem? Je pravda ze moja aktivita je sadnut do auta, potom do dalsieho potom do elektricky a skola a to iste naspat, tak neviem ci sa stihnu pri takejto aktivite plne nabit.
    Mal som SNZG a mama ma SNK a vzdy bola rezerva tych 40hod, aspon myslim.

  • mal som Seiko so strojcekom 7s36 a s natahom som mal tiez trosku problem pri mojom vtedajsom zivotnom style auto-praca-auto-zabava-auto-domov a vsade s minimom pohybu..

    chce to viac sa hybat, pripadne sem tam dat hodinky dole a chvilku s nimi trepat... taky isty problem mal tusim aj Tommy_PP a po tom, co spravil test bolo vsetko OK..

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • Ja mám od tunajšieho člena SNK809. Presne to trepanie sem tam robim aj ja nakoľo ich striedam s Gečkami a Festinami (sam tam s mojimi prvými hodinkami zn. Police) ale nemám s tým problém. Vydržia mi v pohode cca 36 hod čo som odpozoroval. Keď ich nemám na ruke a večer idem spať tak ich potrasiem tak dve minutky a stačí im to.

  • "cretino" wrote:

    mal som Seiko so strojcekom 7s36 a s natahom som mal tiez trosku problem pri mojom vtedajsom zivotnom style auto-praca-auto-zabava-auto-domov a vsade s minimom pohybu..

    chce to viac sa hybat, pripadne sem tam dat hodinky dole a chvilku s nimi trepat... taky isty problem mal tusim aj Tommy_PP a po tom, co spravil test bolo vsetko OK..

    o tom teste som myslim niekde cital ale nespominam si uz presne o co slo

    mapo-zo snk som nemal problem ani ja, tie sa nabiju rychlo