AAhoj,
Moja chrono cestička zatiaľ :
Veľa Quartz hodiniek od ZŠ
Potom fashion Diesel Quartz
A neskôr vo mne vypuklo nutkanie na poctivé automaty a tak som cez toto forum kúpil od standa Steinhart 44mm Handdriver s Unitasom , bývalé Durinové hodinky :), ten pocit pri natahovani a celkový dojem s krasneho puzdra, modrených ručičiek a že keď človek zabudne na nátach tak zrazu stoja ale sú presné aspoň dva krát za deň
Po roku denno denného nosenia som začal pokukávať po Diver-soch
Prvé boli Steinhart ocean one vintage red spracovanie a AR fajn veľkosť 42mm na denne nosenie super človek ani nevie z ich má ale na ruke 20.5cm to nebolo to pravé orechové
Nasledoval Zixen DSR 1000 láska na prvý pohľad,kúpa cez chronomag bez vyskusania bola risk ale stalo to zato
Neuveriteľne puzdro, AR , krásne indexy ,červené a kovové ručičky, zafírová luneta klik do oboch strán vypracovanie na úrovni podstatne drahších hodiniek rozteč 24mm a veľa pekných PAM remienkov
Na ceste Kingnob 03 s ponorkovou sponou -ďakujem Peto aj za ten dnešný večerný telefonát.
A v hlave stále PAM 111 čo som konečne videl v sobotu , béčka awenger s modrým cifrom , misooove fortis bez sklíčka , a rolex yacht co ma Sibír. Juuj cele zle choroba postupuje