• Zdravím. Hľadám hodinky, ktoré majú rovnaké parametre, vlastnosti aj odolnosť, ako moje super hodinky casio aq s800w-1b, na ktorých mi žiaľ odisla dierka na kolíček remienka. Ale keďže doba pokročila, bol by som rád, keby moje nové hodinky mali aj nejaký bluetoth, cez ktorý by mi dal na vedomie telefón, že voľačo odo mňa chce. Cenová hladina by mala končiť niekde pri 100€. Ďakujem pekne za rady.

    Per aspera ad astra.

  • Bluetooth žerie baterku :) a notifikácie vyrušujú :)

    V cene okolo 50€ je kopec dobrých Casio bez BT, ja mám digitálky s 10r batériou dw-291h-9avdf.

    S bt sú napríklad solárne Gshock GA-B2100, ale neviem či bt slúži len na synchro/nastavenie času alebo aj na notifikácie.

    S bt a notifikáciami pokiaľ viem tak až niečo cez 200€, ale možno ma kolegovia opravia.

  • Ďakujem za radu. Mne tie moje absolútne vyhovovali, mám zlé oči - veľký prehľadný numerický ciferník plus absencia kadejakých fičúr na ňom, na displeji nastavený dátum, v noci luminiscencia, otrasu vzdorné, dobíjanie slnečným svetlom. V jednoduchosti je krása. Robím manuálne, vo vlhkom a studenom prostredí, elektrické náradie ako zbíjačka, vŕtačka, uhlová brúska sú mojim každodenným spoločníkom. Mal som ich na ruke 25 hodín denne. Takže ak by sa rozhodli do týchto hodiniek pridať ten bt, tak ich beriem z fleku.

    Per aspera ad astra.

  • Tie moje digitálky používam ako technik, keď sa hrabem v technike, vŕtam apod, jazdím na bike, ... tiež som išiel po čitateľnosti a odolnosti, preto som ich spomenul.

  • Akoze ziaden problem, su tiez dobre. Ako mladas som bol fanusikom presne takychto hodiniek. Avsak trochu mi na nich chyba ten klasicky cifernik s rucickami. Nuz, ale pozrel som si tie gshocky, co ste mi odporucali a keby mali ciselny cifernik, tak by som uz nic neriesil. 🙂👍

    Per aspera ad astra.